Κύπελλο Ελλάδος: Βρήκε κανάλι αλλά παραμένει…στον «αέρα» η διοργάνωση!

Κύπελλο Ελλάδος: Βρήκε κανάλι αλλά παραμένει...στον «αέρα» η διοργάνωση!

Η απουσία αγωνιστικής δραστηριότητας στην Super League 2 και την Football League φέρνει εμπόδια στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι αυτό γιατί αν δεν ολοκληρωθεί σύντομα η καραντίνα στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ή εάν δεν δοθεί το πράσινο φως για  την εκκίνηση, δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για τα παιχνίδια του Κυπέλλου, στο υπόλοιπο της αθλητικής σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τη διοργάνωση να διεξάγεται φέτος μόνο με ομάδες της Super League, που συνεχίζουν κανονικά την αγωνιστική δράση αλλά αυτό είναι φήμη. Σε περίπτωση, πάντως, που η διοργάνωση ακυρωθεί, θα δημιουργηθεί «τρύπα» 1,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομοσπονδίας, καθώς τόσα εισέπραξε πέρυσι από τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλα έσοδα.

Όλα αυτά, την ώρα που η Cosmote TV εξασφάλισε εκ νέου, τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης για τη σεζόν 2020-21, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr