“Κόπηκε” από την ΕΡΤ η μετάδοση του Αν.Καρδίτσας-Πανσερραϊκός!

"Κόπηκε" από την ΕΡΤ η μετάδοση του Αν.Καρδίτσας-Πανσερραϊκός!Στον «αέρα» βρίσκεται η αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Πανσερραϊκό, αφού οι παίκτες των «λιονταριών» έχουν στείλει τελεσίγραφο στη διοίκηση και δεν έχουν λάβει απάντηση και έτσι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουν πράξη την προειδοποίησή τους και να μην πάνε στην Καρδίτσα για το ματς.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένο να καλυφθεί από την WEB TV της ΕΡΤ, αλλά λόγω της αβεβαιότητας η διοργανώτρια ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/4) ότι τελικά από το ίδιο μέσο θα καλυφθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ μέσω WEB TV, θα μεταδώσει στα πλαίσια της 27ηςαγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE, τον αγώνα μεταξύ των “ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891” την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 με ώρα έναρξης την 17:00΄, αντί του αγώνα μεταξύ των “ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ”».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr