Κόντσι: «Πέντε… τελικοί τα επόμενα παιχνίδια – Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Βέροια» (vid)

Κόντσι: «Πέντε... τελικοί τα επόμενα παιχνίδια - Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Βέροια» (vid)

Στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης αλλά και στο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδια με την Βέροια, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Φαμπρίτσιο Κόντσι του Πανσερραϊκού, που τόνισε την σημασία του επόμενου αγώνα, αλλά και των υπολοίπων, χαρακτηρίζοντας τα… τελικούς!

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Αισθάνομαι χαρούμενος και ανανεωμένος που επέστρεψα πίσω. Έκανα ένα μακρινό αλλά απαιτητικό για μένα ταξίδι. Έχω περισσότερη δύναμη και όρεξη για δουλειά, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κάνουμε νίκες! Είμαι έτοιμος ξανά για την ομάδα. Χάρηκα που με την επιστροφή μου, πέτυχα γκολ και βοήθησα την ομάδα μου. Ήταν ένα σημαντικό γκολ, που μας έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς! Μπήκα μαχητικά και με συναίσθημα.

Ο αγώνας με την Βέροια είναι πολύ δύσκολος. Εμείς θα αγωνιστούμε για τη νίκη, γιατί για εμάς είναι ένας «τελικός». Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι όλοι μας θα αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Ο κόσμος να ξέρει ότι σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε για να πάρουμε τα πάρουμε και τα πάντα θα κριθούνε σε αυτούς τους πέντε τελικούς που έρχονται. Θα πρέπει να είμαστε όπως πρέπει, για να ανεβούμε στην Super League 2. Γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα με την Βέροια και είμαστε έτοιμοι για αυτόν»

Δείτε εδω τις δηλώσεις του Φαμπρίτσιο Κόντσι:

Share