Κόντρα στον Α.Ο Καβάλας για την πρόκριση στην ..ημιτελική φάση.. η U20 των Ικάρων !

Κόντρα στον Α.Ο Καβάλας για την πρόκριση στην ..ημιτελική φάση.. η U20 των Ικάρων !

Μετά την εύκολη επικράτηση στην Γεωργιανή κόντρα στο Παγγαίο (54-78), και την πρόκριση στην Β’Φάση η U20 των Ικάρων υποδέχεται τον Α.Ο Καβάλας για την πρόκριση στα ημιτελικά. Και όμως, αν η νεανική ομάδα του Γιάννη Κακιούζη κερδίσει την Κυριακή, τότε περνάει με ρεπό στην επόμενη φάση.

Αντίπαλος των “κυανοκίτρινων” μια ανδρική νεοσύστατη ομάδα, που απέκλεισε στην Α’Φάση τον Ορφέα Νέου Σκοπού με 49-51. Μένει να δούμε αν οι Ίκαροι θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης” και επαναλάβουν την περσινή τους πορεία, όπου είχαν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Για το μεσημέρι της Κυριακής έχει οριστεί το τζάμπολ. Πιο συγκεκριμένα στις 15:00 στο ΔΑΚ Σερρών θα λάβει χώρα η εν λόγω αναμέτρηση με διαιτητές τους Νέδογλου Αρ. και Σαμαρά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr