Κόβουν βασιλόπιτα οι Ίκαροι στις 4/2

Κόβουν βασιλόπιτα οι Ίκαροι στις 4/2

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11:15 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Βασιλόπιτας όλων των τμημάτων μας, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας. 

Σε κάθε παιδί της Ακαδημίας, θα δοθεί μία ψηφιακή στολή της ομάδας μας (με το επίθετό του αναγραφόμενο στην φανέλα), όπου πρέπει να την φοράνε την ημέρα της εκδήλωσης . Για κάθε τμήμα, εκείνη την ημέρα, θα κοπεί ξεχωριστά βασιλόπιτα με δώρο, σε κάθε τυχερό του κάθε τμήματος. Επίσης θα γίνουν διάφορες κληρώσεις δώρων για γονείς και παιδιά και αρκετά διαγωνιστικά παιχνίδια.

Η παράδοση των ψηφιακών εμφανίσεων θα γίνει την προηγούμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο κλειστό της Κοιλάδας κατά την ώρα των προπονήσεων. Όλα τα τμήματα θα κάνουν προπόνηση στην κοιλάδα τις ώρες που θα σας υποδείξουν οι προπονητές σας.

Η εταιρία «Metron», ως μεγάλος χορηγός των Ακαδημιών μας, αναλαμβάνει και φέτος να καλύψει ένα μεγάλο ποσοστό από το κόστος των εμφανίσεων, οπότε οι ψηφιακές εμφανίσεις θα κοστίζουν 12 ευρώ, όπου ένα μέρος από το ποσό αυτό θα δοθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολις Σερρών, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια, η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην κοινωνική προσφορά προς τον συνάνθρωπο (Ηλιαχτίδα, Ειδικό σχολείο Σερρών).

Σας καλούμε λοιπόν, γονείς και παιδιά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr