Κωστένογλου: “Με εμάς όλοι παίζουν τελικούς…”

Κωστένογλου: "Με εμάς όλοι παίζουν τελικούς..."

Όσα είπε ο 47χρονος τεχνικός για την ισοπαλία του Άρη στις Σέρρες και τη συνέχεια της ομάδας.
Για τον αγώνα: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι βάσει των ιδιαίτερων βαθμολογικών συνθηκών. Πέραν τούτου, όλες οι ομάδες παίζουν έναν μικρό τελικό απέναντι στον Άρη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Στο πρώτο 15λεπτο είχαμε την ευκαιρία του Παυλίδη. Δυστυχώς δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Στην επανάληψη ο αντίπαλος ισορρόπησε και για 15 λεπτά χάσαμε την αγωνιστική μας πειθαρχία.

Είναι ίσως η μοναδική ομάδα που μας έκανε μία-δύο κλασσικές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά πήραμε πάλι τον έλεγχο και στα τελευταία λεπτά είχαμε κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στα δέκα παιχνίδια που είμαι εδώ, έχουν δεχθεί ένα γκολ και έχουν χάσει ένα ματς. Δεν μπορώ να διαγράψω όσα έχουν πετύχει. Είχαν πάθος και βρήκαν ξανά συγκέντρωση στο τέλος για να φύγουν με τη νίκη».

Για τα πέντε ματς που ακολουθούν και τη νέα βαθμολογική κατάσταση:«Αν είναι -9 ή -7; Υπήρχε και πριν. Συμβαίνουν και κάποια αξιοπερίεργα πράγματα. Δεν πιστεύω όμως ότι κάποιος έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών. Στο πρώτο μέρος παίξαμε ορθολογικά και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Υπάρχει μία απογοήτευση γιατί βλέπουμε ότι οι αντίπαλοι μας κερδίζουν, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αφού μερικές φορές το κάνουν χωρίς να το αξίζουν. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιους αστάθμητους παράγοντες. Εγώ χαίρομαι τα Τρίκαλα που αντιμετωπίζουν τα πράγματα με σοβαρότητα. Θέλω να παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που γίνεται στα ίσια. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Για τον κόσμο:«Τον ευχαριστούμε πάντα που είναι μαζί μας. Ηταν κοντά μας. Είδε ότι ήμασταν άτυχοι».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr