Κωμικές αποφάσεις από την Ε.Ο.Κ δεν βοηθούν τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή !

Κωμικές αποφάσεις από την Ε.Ο.Κ δεν βοηθούν τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή !

Το πρωτάθλημα της Basket League ακυρώθηκε πριν λίγο καιρό λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού και πλέον αυτό που μπαίνει στην σειρά προτεραιότητας είναι οι αποφάσεις για το αύριο και το μέλλον της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Ακούγεται ως επικρατέστερο ένα σενάριο, το οποίο πραγματικά δεν βοηθάει την εξέλιξη και την ανάδειξη του Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Η μείωση των ξένων (είναι 6 σε κάθε ομάδα στην παρούσα φάση) έπρεπε να έχει ληφθεί υπόψη εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν συνέβη ποτέ. Με αυτή την ευκαιρία που δίνεται σε όλους για μια σωστή αναδιάρθρωση και καλύτερες δομές πρωταθλημάτων για τα επόμενα χρόνια το να μειωθούν οι ξένοι από έξι σε πέντε δεν αλλάζει πολύ την συγκεκριμένη κατάσταση και ρίχνει “στάχτη” στα μάτια. Το συγκεκριμένο (πιθανότερο) σενάριο δεν αναμένεται να αποτελέσει σοβαρή λύση για την μεγαλύτερη ανάδειξη του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, αλλά ίσως από την άλλη είναι ένα καλό πρώτο βήμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr