Κυριακή… στη μία παίζει στα Χανιά ο Πανσερραϊκός

Κυριακή... στη μία παίζει στα Χανιά ο Πανσερραϊκός

Στη 13:00 το μεσημέρι και όχι στις 12:00 όπως αρχικά είχε ζητηθεί θα γίνει τελικά το ματς του Πανσερραϊκού στα Χανιά για την 20η αγωνιστική στην Football League. Aυτό προέκυψε έπειτα και από την σύσκεψη που υπήρξε σήμερα στην Κρήτη για το ματς και με την σύμφωνη γνώμη φυσικά της διοργανώτριας αρχής.

 

Οι “κόκκινοι” έκαναν αίτημα για να ξεκινήσει πιο νωρίς το ματς προκειμένου να προλάβουν το αεροπλάνο της επιστροφής και να μην μείνουν ακόμη ένα βράδυ στην Κρήτη.

 

Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη έχουν ρεπό την Τρίτη και από την Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι οποίες μάλιστα θα συμβαδίζουν με την ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να προσαρμοστούν οι παίκτες στις απαιτήσεις και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για θετικό αποτέλεσμα.

 

Όσον αφορά τους τραυματίες δεν αλλάζει κάτι, με τους Πόζογλου και Τσούτση να είναι εκτός, ενώ στις Σέρρες θα μείνει και ο τιμωρημένος Γαβριηλίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr