Κυπαρίσσης: “Καταστροφή να γίνει ματς την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο…”

Κυπαρίσσης: "Καταστροφή να γίνει ματς την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο..."

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο Θωμάς Κυπαρίσσης που εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στις Σέρρες έχοντας πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για την οργάνωση του Πανσερραϊκού. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου σημειώνοντας πως θα είναι καταστροφή να γίνει την Κυριακή ματς, ενώ γίνονται κινήσεις για να αποτραπεί κάτι τέτοιο. Αναλυτικά:

“Προσπαθούμε να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά και βήμα-βήμα να φτιάξουμε τα πράγματα ξεκινώντας από την οργάνωση της ομάδας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να τρέξουμε για την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.”.

Για το τι βρήκε στην ομάδα:

“Δεν είναι καμμένη γη και δεν θέλω να μηδενίσω την προσπάθεια των προηγουμένων, αλλά έχουμε δουλειά να κάνουμε και αρκετά ανοικτά θέματα. Έχουμε πολλά πράγματα να κανονίσουμε όπως το γηπεδικό, τον ρουχισμό και ότι μπορεί να κάνει τον προπονητή να δουλέψει σωστά”.

Για το γήπεδο και τον αγώνα που ορίστηκε την Κυριακή:

“Είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν γίνεται εμείς να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο για προπονήσεις και ξαφνικά να γίνεται ένα επίσημο παιχνίδι. Δεν ξέρω ποιος το αποφάσισε αυτό. Χθες το είδα, δεν είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω είναι ότι χειρότερο να γίνει τώρα το παιχνίδι. Για αυτό τρέχουμε. Γνωρίζω πρόσωπα, ποιος μπορεί να βοηθήσει και μαθαίνω. Είναι καταστροφή για εμένα να γίνει τώρα παιχνίδι. Δεν είμαι γεωπόνος, αλλά με τις παραστάσεις που έχω και βλέπω ένα χόρτο που τώρα φυτρώνει και εμείς κάνουμε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμο στις 22 Οκτωβρίου, βλέπεις ότι ξαφνικά ορίζουν ματς. Προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να μη γίνει τώρα το ματς”.

Για τον στόχο της ομάδας:

“Στόχος είναι να κάνουμε μία καλή ομάδα, να περπατήσουμε μέχρι τον Δεκέμβριο, είναι 10+2 παιχνίδια και μετά βλέπουμε. Ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί μπάλα. Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα, αλλά θα ήθελα να συνδυάσω το όνομα μου με άνοδο του Πανσερραϊκού, για αυτό ήρθαμε”.

Για την απόφαση του να έρθει στον Πανσερραϊκό:

“Είναι μία καινούργια σελίδα, είναι μία πρόκληση για εμένα και σίγουρα και ρίσκο. Όταν ξεκινάς σε μία από την αρχή η ευθύνη είναι αρκετά μεγάλη, αλλά μου αρέσει αυτό. Υπάρχει αισιοδοξία. Με δουλειά και προγραμματισμό όλα μπορούν να γίνουν. Έχω πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι από τον Δεκέμβριο θα λυθεί το πρόβλημα της αδειοδότησης και η ομάδα θα μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει. Θα δούμε τους παίκτες και θα αποφασίσουμε”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr