Κυκλοφόρησε το «50 χρόνια Πανσερραϊκός»! Που και πως θα το βρείτε

Κυκλοφόρησε το «50 χρόνια Πανσερραϊκός»! Που και πως θα το βρείτε

Αν και χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα υπομονής, εντέλει το «50 χρόνια Πανσερραϊκός», ένα βιβλίο αφιερωμένο στην ιστορία του συλλόγου, κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες.

Πρόκειται για μια δουλειά που έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικές κριτικές από τον αθλητικό και δημοσιογραφικό χώρο. Εξάλλου, αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια καταγραφής των 50 χρόνων ιστορίας του Πανσερραϊκού. Στις 264 σελίδες του θα βρείτε πάρα πολλά στοιχεία, μεταξύ των οποίων 113 βιογραφικά ποδοσφαιριστών, πολλές ιστορίες από το 1964 έως σήμερα και περισσότερες από 500 φωτογραφίες. Ακόμα, καταγράφονται όλοι οι 1848 αγώνες των «λιονταριών», αλλά και οι 567 παίκτες που πέρασαν από τους ερυθρόλευκους.

 

Ανάμεσα σε αυτά, παρουσιάζεται σχεδόν το 100% των εμφανίσεων του Πανσερραϊκού σε σπάνιες συλλογές όπως αυτές της Panini, αλλά και παλιότερες ελληνικές συλλογές. Για την ακρίβεια, υπάρχουν σπάνια έγχρωμα πορτραίτα παικτών ακόμα και από το 1964!

 

Το βιβλίο κοστίζει 30 ευρώ και θα το βρείτε στα ακόλουθα σημεία:

 

– Γραφεία ΜΓΣ Πανσερραϊκού (Κερκύρας 2)

– Κομμωτήριο «Vasilis» (Γεωργίου Παπανδρέου 23)

– NRG (Energy) Sports Center (Πάρκο Ομόνοιας)

– Καφέ μπαρ «1800» (Πλατεία Ελευθερίας)

Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα αποστολής και στους ενδιαφερόμενους εκτός Σερρών, με έξτρα χρέωση 3,80 ευρώ για τα μεταφορικά. Για αποστολές στο εξωτερικό, θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση πριν την αποστολή του βιβλίου, ενώ το συνολικό κόστος υπολογίζεται περίπου στα 40 ευρώ.

 

Τρόποι επικοινωνίας για πληροφορίες και παραγγελίες:

– Τηλέφωνο: 697 65 34 629

– Email: dinos.89@hotmail.com

-Facebook Profile: Dinos Panserraikos

-Facebook Page: panserraikos.blogspot.com

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr