ΚΤΕΟ GPS

ΚΤΕΟ GPS

Η εταιρεία ΚΤΕΟ GPS Α.Ε ιδρύθηκε το 2003 και είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πρώτου Ιδιωτικού ΚΤΕΟ που λειτούργησε στην Ελλάδα τον Μάιο του 2004. Σήμερα διαθέτει δυο υπερσύγχρονα ΚΤΕΟ, ένα στις Σέρρες και ένα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Με τέσσερεις διαδρόμους ελέγχου το κάθε ΚΤΕΟ (επιβατικών βαρέων οχημάτων, και δικύκλων), με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που παρέχουν υψηλής ποιότητας ελέγχους, με προσωπικό ανώτατής εκπαίδευσης και πιστοποιημένο από τους αρμόδιους φορείς, σε άνετο και φιλικό περιβάλλον, παρέχουμε αξιόπιστες και υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2008

Το πεδίο δραστηριοτήτων και ικανότητας του ΚΤΕΟ GPS που αφορά την εκτέλεση τεχνικού ελέγχου οχημάτων συμμορφώνεται σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 και όλες τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις.

Το Πιστοποιητικό του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας χορηγείται από Ιδιωτικό Φορέα Πιστοποίησης μετά από έλεγχο ομάδας αξιολόγησης, που πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο στις εγκαταστάσεις του Κ.Τ.Ε.Ο., ούτως ώστε να πιστοποιηθεί η ικανότητα διενέργειας τεχνικών ελέγχων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.
Κατα την διαδικασία πιστοποίησης ελέγχονται τα έγγραφα νομιμοποίησης του Φορέα, το ελεγκτικό προσωπικό κατά τη διενέργεια ελέγχου οχημάτων, ο τρόπος και η διαδικασία έκδοσης Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.) καθώς και οι Διαδικασίες του Συστήματος Ποιότητας.

GPS KTEO

Κατάστημα Σερρών: 8 χλμ. Σερρών – Σιδ/στρου. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23210 77130
Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Μύλοι 6 Ευκαρπία. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 688700

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr