Κρυστάλλης: “99% σταματάω το ποδόσφαιρο σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες”

Κρυστάλλης: "99% σταματάω το ποδόσφαιρο σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες"

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ηρακλή στο Παραλίμνιο ήταν ο Σερραίος Παντελής Κρυστάλλης που πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ και αποθεώθηκε στο τέλος του αγώνα από τον κόσμο, αλλά και από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον πέταξαν στον αέρα, καθώς δήλωσε τυχερός που κατά 99% κλείνει την καριέρα του σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στόχος μας ήταν να κλείσουμε τη χρονιά με ένα θετικό τρόπο, δεν αρμόζουν αυτές οι κατηγορίες στον Ηρακλή, είναι κάτι απόμακρο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ, δικαιούμαστε μερίδιο χαράς και πρέπει να το γιορτάσουμε ως ομάδα. Ήταν αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, κατακτήσαμε την 1η θέση στον όμιλο και ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Για μένα είναι μια συγκινητική στιγμή, κατά 99% θα σταματήσω το ποδόσφαιρο σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τον Ηρακλή. Είμαι πολύ περήφανος και είπα στα παιδιά ότι είναι πολύ μάγκες που έπαιξαν στον Ηρακλή και κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση να είναι σα να είναι η τελευταία τους, γιατί δεν καταλαβαίνουν πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει το ταξίδι. Είμαι τυχερός να ζήσω με αυτόν τον τρόπο την καριέρα μου και από εδώ και πέρα πάμε για άλλα και για καλύτερα. Πρέπει να το διαχειριστώ πρώτα ψυχολογικά ότι σταματάω το ποδόσφαιρο, είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Νιώθεις σαν να πεθαίνεις όταν σταματάς το ποδόσφαιρο, η ζωή συνεχίζεται και αν βρω κάτι που με ικανοποιεί και να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, θέλω να είμαι στον χώρο που αγαπάω».

 

πηγή:metrosport.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr