Κραυγή αγωνίας από Γκούρτσα: «Δεν μας ακούνε καν – Από το ίντερνετ μαθαίνουμε τα νέα μας»

Κραυγή αγωνίας από Γκούρτσα: «Δεν μας ακούνε καν - Από το ίντερνετ μαθαίνουμε τα νέα μας»

Την απογοήτευσή του για την μη έναρξη της Football League εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο αρχηγός του Πανσερραϊκού, Δημήτρης Γκούρτσας, λέγοντας πως δεν έχουν μια επίσημη απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι με την κατηγορία αλλά και με τις προπονήσεις.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5 fm, μίλησε ο παίκτης του Πανσερραϊκού, Δημήτρη Γκούρτσας, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος, οι συμπαίκτες του, η ομάδα του αλλά και υπόλοιπες ομάδες της Football League που έχει μείνει στον… πάγο εδώ και 11 μήνες.

Παράλληλα, έθεσε το ερώτημα – απορία του, προς τους αρμόδιους φορείς, πως γίνεται να έχει ξεκινήσει η Super League 2 ενώ η Football League με το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο, να μην κάνει καν προπονήσεις.

Τέλος, τόνισε το απαράδεκτο γεγονός, πως ότι ανακοινώσεις και να βγάλουν οι Ενώσεις και οι ποδοσφαιστές, από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και την Κυβέρνηση υπάρχει η απόλυτη σιωπή, σε βαθμό που πιστεύει πλέον πως δεν τους ακούνε!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα γίνει και το τι μέλλει γενέσθαι για την κατηγορία μας. Περιμένουμε εδώ και 2 μήνες μια απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική. Δεν ξέρουμε καν αν συζητιέται το θέμα μας. Από πληροφορίες και από το ίντερνετ μαθαίνουμε τα νέας μας.

Τα βγάζουμε πολύ δύσκολα πέρα. Είμαστε σε αναστολή από το κράτος και έτσι τα βγάζουμε πέρα. Το θέμα είναι πως ο αθλητισμός δεν είναι στην ίδια κατάσταση όπως την εστίαση ή μια δουλειά γραφείου που μπορεί να μην πας στην δουλειά για μια εβδομάδα. Στον αθλητισμό αν μείνεις μια εβδομάδα εκτός, θα χρειαστείς τρεις για να επανέλθεις σε φυσιολογική κατάσταση. Φανταστείτε εμάς που έχουμε να παίξουμε παιχνίδι 11 μήνες. Από 1 Νοεμβρίου δεν κάνουμε ούτε καν προπονήσεις. Ούτε λόγος για φιλικά.

Το θέμα είναι πως δεν παίρνουμε απάντηση από πουθενά και από κανέναν. Έχουμε βγάλει εκατοντάδες ανακοινώσεις μέσω του ΠΣΑΠ και του προέδρου του, Γιώργου Μπαντή, που κάνει τα πάντα για εμάς, αλλά τίποτα. Όλοι μας βγάζουμε και ανακοινώσεις προσωπικές και ξεχωριστές αλλά δεν μας ακούνε καν.

Επίσης, έχουμε υπογράψει σαν ομάδες ότι θα τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα κάνουμε ότι χρειαστεί, αλλά δεν μας απαντάνε καν. Ας μας απαντήσουν σε αυτό… Πως άνοιξε η Super League ενώ και εμείς έχουμε υπογράψει το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο;

Το χειρότερο είναι το μετά. Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα, οπότε τι θα γίνει με αυτούς όταν σταματήσουν την ενεργό δράση;».

Share