Κρατάει την νίκη και τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ορφέας !

Κρατάει την νίκη και τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ορφέας !

Α.Ε ΔΟΞΑΤΟ  57 / 62  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

Πραγματοποιώντας μια μέτρια προς άσχημη εμφάνιση ο Ορφέας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι “ασπρόμαυροι” με αντεπίθεση στην 3η περίοδο και πίεση σε όλο το γήπεδο στο δεύτερο μέρος βρήκαν τις λύσεις και απέδρασαν με το διπλό από την Δράμα.

Πολύ νωθρά μπήκε στο παρκέ του Δήγα Δράμας η ομάδα του Χρήστου Γκαβανόζη και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 20-9 με το τέλος της 1ης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ορφέας ανέβασε την άμυνα του και μείωσε σε 30-24 στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Σκοπινοί με οδηγό τους την άμυνα βρήκαν και εύκολα καλάθια με αποτέλεσμα να αντιστρέψουν την κατάσταση. Το 42-47 στο 30′ έδειξε τον δρόμο και ο Σκοπός έφυγε με την νίκη, η οποία ωστόσο ήρθε αρκετά δύσκολα.

Δεκάλεπτα: 20-9, 30-24 (ημ.), 42-47, 57-62

Δοξάτο (Μυλωνά):Ποιμενίδης, Μαζαράκης 5(1),Κυριακού 5(1), Γκρίτσας, Άρμεν 13, Βιδάκης 3, Αραβίδης 21, Βολτσάκης, Γετερίδης 10(1),Μπαρμπουτέλης, Ευθυμιάδης.

Ορφέας Ν. Σκοπού (Γκαβανόζης): Δούμας 10, Καραμπατζάκης 7(1),Παπαστεργίου 13(1), Δροσινός 6(1), Σκαρλατόπουλος, Λουλούδης 5, Θεοδωρόπουλος 1, Θεοφανίδης, Καλαντίδης 8(1), Σιάρκος, Κοτόπουλος 5, Χαβαλές 7.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr