Κρατάει μόνο την νίκη ο Γυμναστικός !

Κρατάει μόνο την νίκη ο Γυμναστικός !

Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ  82-60  ΠΑΓΓΑΙΟ

 

Περισσότερο ανταγωνιστικοί από ότι θα περίμενε ο καθένας εμφανίστηκαν οι παίχτες του Παγγαίου στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Γυμναστικό. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήρθαν με 7 παίχτες έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, που είχαν σημαντικές ελλείψεις στο “5” (απουσίαζαν Γιαβρόπουλος,Ντίκογλου,Ιωαννίδης).

Οι παίχτες του Γιάννη Μπουτάκογλου εκνευρίστηκαν από το σκληρό παιχνίδι του Παγγαίου και “θόλωσε” το μυαλό τους με αποτέλεσμα να χρειαστεί ένα ξέσπασμα στα μέσα της τρίτης περιόδου για να μην κινδυνέψουν περαιτέρω. Έτσι μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο (44-36), οι “ταύροι” ανέβασαν απόδοση και δεν έδωσαν άλλα δικαιώματα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πάλεψαν όσο μπορούσαν με την διαφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το γεγονός ότι οι “πράσινοι” δεν πέτυχαν κανένα τρίποντο καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Δεκάλεπτα: 20-15, 44-36 (ημ.), 64-47, 82-60

Γ.Σ. Σερρών 2017 (Μπουτάκογλου): Ασημάκης 12, Γκολογκίνας 6, Λαδιάς 6, Λαγός 18, Χατζής 22, Ντινούδης 8, Χατζηστεφάνου 10.

Παγγαίο: Καντιφούδης 3, Βενέτης 2, Γουδούτσης 9, Κούκος 24 (5), Καφάλης 12, Κοΐδάκης 6, Κατσαμακίδης 4.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr