Κοράκης: “Πιστεύω σε Διλμπέρη & παίκτες – Δεν θα κινδυνέψει ο Πανσερραϊκός”

Κοράκης: "Πιστεύω σε Διλμπέρη & παίκτες - Δεν θα κινδυνέψει ο Πανσερραϊκός"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο ισχυρός διοικητικός άντρας του Πανσερραϊκού Χρήστος Κοράκης, σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας και εκφράζοντας ανοιχτά την στήριξη του τόσο στον Παναγιώτη Διλμπέρη όσο και στο υλικό, ενώ τόνισε πως η ομάδα σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνέψει. Παράλληλα μίλησε με αισιοδοξία τόσο για το μέλλον της Football League, όσο και για αυτό της ομάδας, ενώ… ακύρωσε την περίπτωση απόκτησης του Μουδούρογλου. Αναλυτικά είπε:

“H oμάδα είναι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, ωστόσο έμεινε πίσω θεωρώ 15 ημέρες που λόγω του χιονιά δεν έκανε σωστή προπόνηση. Κάνει μία κοιλιά η ομάδα, αλλά εμπιστευόμαστε τα παιδιά. Χτίσαμε μία ομάδα που θα πετύχει την παραμονή της και η ομάδα δεν είναι για αυτή την θέση που βρίσκεται ποδοσφαιρικά και βαθμολογικά και δεν είναι λύση να αλλάξουμε προπονητή αυτή την στιγμή. Κάναμε μεταγραφές για να βοηθήσουν και η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Ο Παναγιώτης παρότι είναι νέος, ξέρει καλά την κατηγορία, έχει εμπειρία, δουλεύει πολλές ώρες καθημερινά στο γήπεδο, το βλέπω αυτό και δεν πρέπει να τρελαινόμαστε και να ακολουθούμε παλιές συνταγές με αλλαγές προπονητών. Τους εμπιστεύομαι όλους. Η χρονιά είναι έτσι και αλλιώς κριτήριο για όλους, ξεκίνησε με πολλά προβλήματα και θα δούμε πόσοι μπορούν να φορούν τη φανέλα του Πανσερραϊκού”.

 

Για την εικόνα της ομάδας:

“Κανέναν μας δεν ικανοποιεί η εικόνα, αλλά ας τους δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω. Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ όλων, το κλίμα είναι καλό, γίνεται δουλειά, τα παιδιά είναι και αυτά απογοητευμένα, αλλά πρέπει να τα εμπιστευτούμε”.

 

Για το αν πιέστηκε να απομακρύνει τον Διλμπέρη:

“Δεν μας πίεσε κανένας. Ο κόσμος είναι λογικό να αντιδρά έτσι όταν η ομάδα πάει καλά. Θέλω να πιστέψουν και να δούνε ότι αυτό θα αλλάξει. Η ομάδα δεν πρόκειται να κινδυνέψει”.

 

Για το τι θέλει από τους παίκτες:

“Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε άγχος στα παιδιά. Δεν είμαστε ούτε στα μισά ακόμη, έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμη για τον πρώτο γύρο και μπορεί να μαζέψουμε βαθμούς. Θέλω περισσότερο πάθος μέσα στο γήπεδο, τα παιδιά έχουν φιλότιμο, προσπαθούν, αλλά τους λείπει το γκολ. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Μετά τον αγώνα με την Καρδίτσα τους είπα ότι τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι προσπαθήσαμε, δεν ήρθε το γκολ δυστυχώς”.

 

Για το πως… επιβιώνει ο Πανσερραϊκός:

“Το προσπαθούμε. Για αυτό ήρθε και ο Κων/νος Νικόλτσιος. Να βοηθήσει με τον τρόπο του και να στηρίξει. Το φορτίο είναι μεγάλο, όντως. Είναι δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι στον Πανσερραϊκό πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα δώσουν λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε όπως ο Πανθρακικός”.

 

Για τον Σάββα Μουδούρογλου:

“Είχαμε μία κουβέντα, αλλά έχει να παίξει 7 μήνες ποδόσφαιρο και αποφασίσαμε τελικά να μην προχωρήσουμε”.

 

Για τις αποχωρήσεις παικτών:

“Έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα γιατί κάποιοι παίκτες δεν ταίριαζαν στον προπονητή και έπρεπε να γίνουν αποχωρήσεις”.

 

Για το πρωτάθλημα της Football League:

“Προχωράει καλά η εξυγίανση που ξεκίνησε με την βοήθεια και του Πανσερραϊκού και θεωρώ ότι του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο. Θα γίνουν οι ομάδες πιο βιώσιμες και το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό με περισσότερα έσοδα και καλύτερη διαχείριση. Ο καινούργιος Υπουργός έχει διάθεση να μας βοηθήσει”.

 

Για την επόμενη σαιζόν:

“Οι προοπτικές για την επόμενη χρονιά είναι πολύ μεγάλες. Έτσι πιστεύω ότι θα γίνει. Μένει να ολοκληρωθούν φυσικά. Γίνονται κινήσεις και υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Πανσερραϊκό από επενδυτές. Η ομάδα συνεχίζει να είναι μαγαζί γωνία. Δείχνουν ενδιαφέρον αρκετοί”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr