Κοράκης: “Θα πάρουμε την άδεια – Μιλάμε με επενδυτές”

Κοράκης: "Θα πάρουμε την άδεια - Μιλάμε με επενδυτές"

Σίγουροι για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής δηλώνουν στον Πανσερραϊκό. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Χρήστος Κοράκης, μίλησε στο FL News για τη διαδικασία αδειοδότησης, όπου σε πρώτο βαθμό οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν την άδεια και τόνισε πως είναι ένα θέμα που θα ξεπεραστεί στη συνέχεια. Παράλληλα υπογράμμισε πως θα περιμένει μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη (19/07) για επενδυτές έχοντας ήδη επαφές.
Αρχικά τόνισε: «Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο λόγος έχει να κάνει με τη φορολογική ενημερότητα. Είναι κάτι, όμως που θα ξεπεραστεί στη συνέχεια και η ομάδα θα εξασφαλίσει την άδεια. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με επενδυτές και θα περιμένουμε μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη (19/07) γι’ αυτό το θέμα».
Για την υπόθεση Στέβιτς και τα τροφεία που θα πρέπει να δοθούν στην προηγούμενη ομάδα του Σέρβου, τη Ραντνίτσκι, είπε: «Είναι κάτι που θα λυθεί. Η υπόθεση είναι υπέρ μας. Δεν ισχύουν αυτά που λέει η ομάδα, δεν έχει δίκιο».

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr