Κοράκης: “Ανακοινώσεις μετά τις 15 Οκτωβρίου”

Κοράκης: "Ανακοινώσεις μετά τις 15 Οκτωβρίου"
Ανακοινώσεις για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό μετά τις 15 Οκτωβρίου προανήγγειλε ο Χρήστος Κοράκης σημειώνοντας ότι μένουν τα τυπικά για να τελειώσει η υπόθεση, ενώ ξεκαθάρισε και τον ρόλο του Αντώνη Βούρτση στο όλο εγχείρημα. Αναλυτικά είπε στο flnews.gr:

Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η αλλαγή ιδιοκτησίας;
“Είναι θέμα επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι νέοι ιδιοκτήτες δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και δεν μπορούν –λόγω δουλειάς- να έρθουν τώρα στις Σέρρες. Οπότε θα έχουμε ανακοινώσεις μετά τις 15 Οκτωβρίου. Θα μιλήσουν οι ίδιοι για την επένδυσή τους”.
Ποιος είναι όμως ο ρόλος του Αντώνη Βούρτση σε αυτή την ιστορία;
“Είναι ο εκπρόσωπός τους, ο δικός τους άνθρωπος που αναλαμβάνει να ετοιμάσει το business plan. Θα βρίσκεται εδώ όλες αυτές τις μέρες. Το deal, άλλωστε, έχει κλείσει, αλλά απομένει το τυπικό μέρος. Το έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι των δύο πλευρών”.
Από κει και πέρα ερωτηθείς για τη νίκη στο κύπελλο επί του Εργοτέλη ο Χρήστος Κοράκης ανέφερε πως
“Η ομάδα βασίστηκε στον κορμό που έχει από πέρυσι, αλλά χρειάζεται προσθήκες. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν δυνατές μεταγραφές το Γενάρη με τη νέα ιδιοκτησία. Προσωπικά θα μείνω όσο χρειάζεται για να βοηθήσω”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr