Κοράκης: “Έχουμε δύο προτάσεις από Έλληνες”! Ποιος είναι ο ένας…

Κοράκης: "Έχουμε δύο προτάσεις από Έλληνες"! Ποιος είναι ο ένας...

Την ύπαρξη δύο προτάσεων για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός επιβεβαίωση ο Χρήστος Κοράκης με δήλωση που έκανε για την ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ:

“Έχουμε στα χέρια μας δύο προτάσεις από Έλληνες για να δώσουμε την ομάδα. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν επιχειρηματία από την Γερμανία. Τα χρήματα που δόθηκαν στους παίκτες ήταν δικά μου και όχι από κάποιον ενδιαφερόμενο”, ξεκαθάρισε, χωρίς να δίνει για την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση ο επιχειρηματίας δεν θέλει να διαρρεύσει το όνομα του αν δεν προχωρήσουν οι εξελίξεις, ενώ όσον αφορά την δεύτερη περίπτωση ο επιχειρηματίας έχει προσεγγίσει τους Ανδρέου και Κοράκη και έχει ζητήσει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα. Μάλιστα ο δεύτερος φαίνεται πως είχε ήδη κάνει επαφές τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου με τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο και θέλει να πάρει την ομάδα στα χέρια του άμεσα και με τα χρέη και με όλα.

Μάλιστα όπως μετέδωσε η ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ ο δεύτερος επιχειρηματίας λέγεται Γιάννης Γεωργιόπουλος, έχει καταγωγή από το Βαλτοτόπι Σερρών, έχει εταιρεία security που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και ασχολείται και με άλλες επιχειρήσεις.

Όπως φαίνεται και οι δύο έχουν ανθρώπους στις Σέρρες και μάλιστα επιβεβαιώνεται πως το Σάββατο κάποιος εξ αυτών, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, βρέθηκε στην προπόνηση και μάλιστα μίλησε και στους ποδοσφαιριστές.

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις στον Πανσερραϊκό αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr