Κοπή πίτας προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Σερρών και παλαιμάχων Πανσερραϊκού

Κοπή πίτας προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Σερρών και παλαιμάχων Πανσερραϊκού

Σε μία λαμπρή εκδήλωση στο sport village  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι προπονητές ποδοσφαίρου Ν. Σερρών μαζί με τους παλαίμαχους του Πανσερραϊκού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη του συνδέσμου προπονητών αρκετοί παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού ο Δήμαρχος Σερρών Πετρ.Αγγελίδης , ο Δήμαρχος Ηράκλειας Κλ. Κοτσακιαχίδης, ο Δήμαρχος Εμμ. Παππά Δημ. Νότας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σερρών Στ. Γαλάνης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠΚΑ Μαργ. Χατζημαργαρίτης , ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ ΑΘ. Χατζηπαντελής με αρκετά μέλη του Δ.Σ. Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού Ν. Κατσαβάκης και ο προπονητής Ηλ. Εγγονίδης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας της Καβάλας μαζί με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον Παύλο Δερμιτζάκη και στους  ποδοσφαιριστές τους  Ακη Αγγο, Χρήστο Λεωνίδα, Αθ. Αβραμίδη και Νίκο Γανίκα που αγωνίζονται ακόμη σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος και τιμήθηκαν για το ήθος τους τόσα χρόνια στα γήπεδα .

Τυχεροί της βραδιάς ο Δημ. Νικολαϊδης απο πλευράς παλαιμάχων που βρήκε το φλουρί το δε άλλο φλουρί ήταν στο κομμάτι των δημοσιογράφων.  Μεγάλη παράληψη το ότι δεν κόπηκε κομμάτι για τις ομάδες της Γ΄ εθνικής.

 

Φώτο από την εκδήλωση

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr