Κοπή πίτας Πανσερραϊκός FC: «Που ήμασταν και που πρέπει να πάμε» απο Κατσαβάκη-Χατζηδημητρίου!

Κοπή πίτας Πανσερραϊκός FC: «Που ήμασταν και που πρέπει να πάμε» απο Κατσαβάκη-Χατζηδημητρίου!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού, χωρίς τυμπανοκρουσίες (αφού η κατηγορία δεν το επιτρέπει), αλλά με ζέση και οικογενειακό κλίμα, έκοψε την Παρασκευή (8/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, στις εγκαταστάσεις της «Κόκκινης Ακαδημίας». Βρέθηκαν όλοι εκεί, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, στελέχη, εργαζόμενοι και φυσικά η διοίκηση της ομάδας, όπου απόλαυσαν BBQ με εξαιρετικά κρέατα και ευχαριστήθηκαν την μίνι γιορτή.

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κατσαβάκης, μαζί με τον Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου, μίλησαν σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζοντας την ικανοποίηση τους, για την πρωτιά μέχρι στιγμής στον όμιλο, τονίζοντας οτι πρέπει άπαντες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο, εως το τέλος. Παράλληλα θύμισαν, την κακή κατάσταση που συνάντησαν, πέρυσι, όταν ανέλαβαν τον Πανσερραϊκό και τα βήματα προόδου, που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, όπως και το όραμα που υπάρχει για την περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας.

Τα χαμόγελα και τα πειράγματα κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια του δείπνου, δείχνοντας και την καλή κατάσταση, μέσα στην ομάδα. Το φλουρί έτυχε, στον τερματοφύλακα, Ραφαηλ Σοϊλεμεζογλου, όπου παρέλαβε και ένα «συμβολικό φακελάκι» με το δώρο του, ως ο τυχερός  της βραδιάς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr