Κοντά στους Σερραίους αρσιβαρίστες Δήμας και Σαμπάνης!

Κοντά στους Σερραίους αρσιβαρίστες Δήμας και Σαμπάνης!

Λάμψη Ολυμπιωνικών είχε το απόγευμα του Σαββάτου το γυμναστήριο των Σερραϊκών συλλόγων της άρσης βαρών. Πύρρος Δήμας και Λεωνίδας Σαμπάνης έδωσαν άλλο χρώμα στην προπόνηση των αθλητών των τριών Σερραϊκών συλλόγων (Πλάτωνα, Κρόνου και Μέγα Αλέξανδρου Σερρών). Ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας (σε Βαρκελώνη, Ατλάντα και Σίδνεϊ) και ο δύο φορές ασημένιος Ολυμπιονίκης Λεωνίδας Σαμπάνης (σε Ατλάντα και Σίδνεϊ) ήταν καλεσμένοι των δύο προπονητών και πρώην συναθλητών τους Κώστα Γκαρίπη και Βασίλη Κωνσταντινίδη.

 

Οι δύο Ολυμπιονίκες αλλά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Κορλός είχαν τη δυνατότητα να δούνε από κοντά την προπόνηση των αυριανών πρωταθλητών της άρσης βαρών αλλά και το ανακαινισμένο γυμναστήριο των συλλόγων που έγινε και από προσωπική δουλειά των δύο Σερραίων πρωταθλητών.

 

Ο Κώστας Γκαρίπης και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έχουν πάρει στους… ώμους τους την Σερραϊκή άρση βαρών με σκοπό να την κάνουν και πάλι από τις πρώτες δυνάμεις στην Ελλάδα. Μαθημένοι και οι δυο τους να… σηκώνουν εύκολα πολλά κιλά τα καταφέρνουν περίφημα. Αυτό διαπίστωσαν και οι Πύρρος Δήμας και Λεωνίδας Σαμπάνης που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με όλους τους αθλητές ενώ θέλοντας να ευχαριστήσουν τη Δημοτική αρχή που είναι κοντά στους Σερραϊκούς συλλόγους έδωσαν στον Αντιδήμαρχο Παντελή Χράπα και στον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη από μια συλλεκτική μπλούζα.

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα στο ert.gr/ ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr