Κοντά στα Τρίκαλα ο Στέργιος Τσιμίκας!

Κοντά στα Τρίκαλα ο Στέργιος Τσιμίκας!

Δεν θα μείνει για πολύ ακόμη στην Αμερική όπως όλα δείχνουν ο Στέργιος Τσιμίκας, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του goaltrikala.gr, ο Σερραίος μέσος έδωσε το “Ο.Κ” για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στα Τρίκαλα και θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς είχε τεθεί εκτός ομάδας και βρήκε στέγη στην Rochester Super 9, όπου είναι προπονητής ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ωστόσο ήθελε εξ αρχής αυτή η σελίδα της καριέρας του να κρατήσει λίγους μήνες, όσο και το πρωτάθλημα δηλαδή εκεί και μένοντας ενεργός να μπορέσει να επιστρέψει.

Και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει μέσω των Τρικάλων, που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν και τον Δημήτρη Ταϊρη. Αξίζει να σημειωθεί πως αν ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή ο Α.Ο.Τ θα είναι η 2η μόλις ομάδα που αγωνίζεται στην Ελλάδα ο Τσιμίκας, καθώς αναδείχθηκε από τον Πανσερραϊκό και μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν τον άφησε μετρώντας 87 συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο, συν τα δύο χρόνια της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr