Κοντά σε Εορδαϊκό ο Γιώργος Παπαδόπουλος!

Κοντά σε Εορδαϊκό ο Γιώργος Παπαδόπουλος!

Μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, τον οποίο οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική, φαίνεται πως έχουν ανοίξει οι… πόρτες για τον Γιώργο Παπαδόπουλο και εκτός νομού. Το “SSN” από την Τετάρτη σας είχε ενημερώσει πως η παραμονή του στον πάγκο του Μέγα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και… δικαιώθηκε, καθώς  σύμφωνα με πληροφορίες ο «Magic» φαίνεται να έχει επαφές με την ομάδα του Εορδαϊκού Πτολεμαϊδας.

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, η οποία συμμετέχει στην τρίτη τι τάξει κατηγορία έχει συζητήσεις και μάλιστα προχωρημένες αφού σε επικοινωνία που είχαμε και με τον ίδιο τον προπονητή, επιβεβαίωσε το ότι μίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Σάββα Λιάμη μέσα σε καλό κλίμα και έχοντας ως θέμα το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ οι δυο τους θα ξαναμιλήσουν το Σαββατοκύριακο για τις τελικές επαφές.

Μάλιστα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψει εκτός νομού κάνοντας ένα άλμα, καθώς μέχρι τώρα είχε δουλέψει σε Πόντιους, ΑΕ Χρυσού, Ν.Σκοπό, Σκοτούσα, Μονόβρυση, Βαλτερό, Ηρακλή Αμμουδιάς, Θρακικό Άνω Μητρουσίου και Χείμαρρο, έχοντας αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr