Κοντά και στον Τσιμίκα η Βέροια!

Κοντά και στον Τσιμίκα η Βέροια!

Μετά την απόκτηση του Στέργιου Καψάλη, η Βέροια δείχνει «αγκαλιά» και με ακόμα έναν… Στέργιο από τον Πανσερραϊκό, τον Τσιμίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του «arenafm.gr»!

Ο 23χρονος κεντρικός μέσος που έπαιξε ανελλιπώς την τελευταία πενταετία στα «λιοντάρια» δείχνει επίσης να οδεύει προς Βέροια, ακολουθώντας ίδιο δρομολόγιο με τον Καψάλη.

Αν δεν υπάρξει κάποιο σοβαρό απρόοπτο, ο Τσιμίκας θα είναι στις επόμενες ανακοινώσεις ενίσχυσης για τη «Βασίλισσα» του Βορρά, μάλλον εντός της εβδομάδας, που εκμεταλλεύεται το γενικό κλίμα αβεβαιότητας στον Πανσερραϊκό και την ανάγκη των παικτών να μην περάσουν ακόμη ένα καλοκαίρι αγωνίας για το μέλλον τους.

Ο πολυσύνθετος χαφ εντάσσεται στο πλάνο των Απόστολου Χαραλαμπίδη-Γιώργου Κικερίδη για νεαρούς αλλά όχι… άπειρους στην κατηγορία παίκτες (αφού υπάρχει το ηλικιακό «φράγμα» των 24 ετών, πλην μιας μοναδικής εξαίρεσης, που μάλλον θα αφορά επιθετικό και θα περάσει από «κόσκινο»).

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr