Κομσής & Μπαΐρας στον πάγκο της Πανσερραϊκής & νέο Δ.Σ

Κομσής & Μπαΐρας στον πάγκο της Πανσερραϊκής & νέο Δ.Σ

Η Πανσερραϊκή επιστρέφει στην Α΄ Εθνική του Γυναικείου ποδοσφαίρου μετά από τέσσερα χρόνια και το απόγευμα της Δευτέρας το νέο Δ.Σ συνήλθε σε σώμα, με τον Παναγιώτη Χατζηπαντελή, άλλοτε πρόεδρο της ιστορικής Θύελλας να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου. Μάλιστα ορίστηκε και ως επίτιμος πρόεδρος πρώην Βουλευτής Μενέλαος Βλάχβεης. 

Η πρώτη ανακοίνωση του νέου Δ.Σ αφορούσε τους ανθρώπους που θα οδηγήσουν από τον πάγκο την προσπάθεια της ομάδας και αυτοί θα είναι ο προπονητής Γιώργος Κομσής που βρίσκεται έτσι κι αλλιώς επί σειρά ετών στην καθοδήγηση της, φτάνοντας πέρυσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β΄ Κατηγορία, αλλά και ένας επίσης έμπειρος προπονητής, ο Χρήστος Μπαΐρας, ο οποίος θα έχει και καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Γυναικείας ομάδας της Πανσερραϊκής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Χτζηπαντελής

Α’ Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Σοφάτσιος

Β’ Αντιπρόεδρος: Πασχάλης Χατζηπαντελής

Γενικός Γραμματέας: Μιχαήλ Πουλικίδης

Ταμίας: Χρυσή Πουλικίδου

Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνιος Πουλικίδης

Έφορος Γυναικείου: Κων/νος Αρβανιτίδης

Ιματισμού: Ευθύμιος Καρυπίδης

Γενικός Αρχηγός: Χρήστος Μπαϊρας

Μέλη: Βασίλειος Γεωργιάδης, Σταύρος Κιρμιζίδης, Κυριακή Μαυρίδου, Αναστάσιος Τζιτζής, Ζήσης Τσακαλάκης και Αναστάσιος Μακρίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr