Κομπλέ… και με το μυαλό στην Βέροια ο Πανσερραϊκός!

Κομπλέ... και με το μυαλό στην Βέροια ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει ένα ξεκούραστο τρίποντο αυτή την αγωνιστική κόντρα στον Αχαρναϊκό και το πρόγραμμα του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και να επαναλάβει ότι και κόντρα στον “Καραϊσκάκη”, μία νίκη δηλαδή που θα του ανεβάσει τόσο την ψυχολογία όσο και την βαθμολογική κατάσταση. Αντίπαλος αυτή την φορά την Κυριακή στις 15:00 η Βέροια που προέρχεται από νίκη κόντρα στην Σπάρτη, που έφερε και την αντικατάσταση του Τζαναβάρα από τον Γράφα για τους Λάκωνες, σε ένα ματς που οι “κόκκινοι” είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να πάρουν ακόμη μία γεύση από την προσεχή αντίπαλο τους.

Έτσι και αλλιώς οι δύο ομάδες δεν είναι τελείως άγνωστες μεταξύ τους, αφού στις 20 Οκτωβρίου είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό ματς και πάλι στις Σέρρες με τα “λιοντάρια” να κερδίζουν τότε με 2-0, με γκολ των Τσιμίκα και Δούμτσιου. Η αποστολή των παικτών του Αμανατίδη μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς η ομάδα της Ημαθίας έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, αλλά έχει και αδυναμίες τις οποίες σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν οι Σερραίοι, που στο συγκεκριμένο ματς και έναντι του αντιπάλου έχουν σίγουρα πλεονέκτημα όσον αφορά την εμπειρία. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στην Βέροια ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης είναι 23 ετών και δεν αποκλείεται ο Σερραίος Στέλιος Καψάλης να είναι και ο πιο έμπειρος μεταξύ των συμπαικτών του!

Το ευχάριστο μάλιστα για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως έπειτα από καιρό δεν έχει κανένα πρόβλημα, καθώς η προετοιμασία ξεκίνησε με άπαντες παρόντες, αφού Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Δούμτσος, Στέβιτς, Τσιμίκας, ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζαν και είναι ετοιμοπόλεμοι. Οπότε το μόνο που μένει να φανεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι αν θα πάρουν άπαντες θέση στο αρχικό σχήμα, γιατί μιλάμε για παίκτες που στην πλειοψηφία των ματς ήταν βασικοί.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr