Κομπλέ η αποστολή του Πανσερραϊκού με την Καμήλα-Βλέπουν 11αδα οι «μικροί»!

Κομπλέ η αποστολή του Πανσερραϊκού με την Καμήλα-Βλέπουν 11αδα οι «μικροί»!

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι του τοπικού κυπέλλου με την Δόξα Κάτω Καμήλας, χωρίς διαφοροποιήσεις, απο την αποστολή στην Χρυσούπολη, πλην των αναγκαστικών αλλαγών.

Η αποστολή:

Εκτός αποστολής έμειναν ο Μηνάς Πτηνόπουλος που ταλαιπωρείται απο τράβηγμα, ο Στέφανος Πέτρου που σήμερα προχώρησε με επιτυχία την επέμβαση για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού, ο Obosu τελευταία στιγμή λόγω αφόρητων πόνων στα δόντια και ο Δημήτρης Γκούρτσας που περιμένει με αγωνία το νέο μέλος της οικογένεια τους…απο ώρα σε ώρα.

Οι Κιουσεκτσίδης, Σοφιανός και Μασκανάκης, θα βρουν λογικά χώρο στην σημερινή 11αδα, αφού ο Πανσερραϊκός έχει δυο κρίσιμα ματς μπροστά του, με το Ορφάνι εκτός έδρας και τον ΝΠΣ Βόλο για το κύπελλο Ελλάδας. Για όλους τους υπόλοιπους η ξεκούραση δεν προβλέπεται…με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής να έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr