Κομβικό το ματς στη Λάρισα για Απόλλων και Πανσερραϊκό!

Κομβικό το ματς στη Λάρισα για Απόλλων και Πανσερραϊκό!

Στην Λάρισα δοκιμάζεται την Κυριακή ο Πανσερραϊκός και συγκεκριμένα στο Αλκαζάρ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας σε ένα αν μη τι άλλο κομβικό ματς και για τους δύο, κάτι που του δίνει ιδιαιτερότητες, καθώς και αμφότεροι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν το ματς αντιμετωπίζεται ως… ευκαιρία. Βέβαια η αλήθεια είναι πως με την μέχρι τώρα εικόνα οι “κόκκινοι” είναι αυτοί που έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους βαθμολογικά, καθώς οι Λαρισαίοι έχουν χάσει μέχρι και από τον Αχαρναϊκό που δεν υπάρχει πλέον στο πρωτάθλημα της Football League, οπότε πλεονέκτημα σίγουρα υπάρχει.

Στην προετοιμασία των “λιονταριών” που ξεκίνησε από την Τετάρτη ο Περικλής Αμανατίδης όντας γενικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, επιχειρεί να σταθεί και πάλι στην ανύψωση της ψυχολογίας, καθώς εκεί εστιάζει κυρίως το θέμα της ομάδας η οποία δεν βγάζει συγκέντρωση και στα 90 λεπτά και το πληρώνει… έστω και αν αυτό γίνεται από μεμονωμένα λάθη. Πάντως ο έμπειρος τεχνικός είναι διατεθειμένος να στηρίξει τους παίκτες που “πλήγωσαν” με τα σφάλματα τους την εικόνα του Πανσερραϊκού για να πάρει και περισσότερα πράγματα. Ταυτόχρονα είναι σίγουρος πως με μία νίκη τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και άπαντες θα παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο βγάζοντας από πάνω τους όλη την πίεση που πιθανόν νιώθουν.

Αγωνιστικά θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις αν οι Στέβιτς και Σιάκκας θα είναι διαθέσιμοι, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr