Κοκολιός: “Παραιτήθηκα για να βρει η ομάδα τον δρόμο της “! Νέος coach των “λιονταριών” ο Θεοδωρίδης ! !

Κοκολιός: "Παραιτήθηκα για να βρει η ομάδα τον δρόμο της "! Νέος coach των "λιονταριών" ο Θεοδωρίδης ! !

Μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής και την νέα ήττα στο πρωτάθλημα, Πανσερραϊκός και Κοκολιός δεν θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του SSN, ο έμπειρος προπονητής μετά το παιχνίδι με την Μ.Ε.Ν.Τ υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή.

Ο πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη είδηση και είπε δυο λόγια για την παραίτηση του…

Μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και με δεδομένο ότι υπάρχουν υψηλές βλέψεις από τον σύλλογο, έκρινα πως έπρεπε να παραιτηθώ από προπονητής του Πανσερραϊκού. Εύχομαι η ομάδα να βρει την δρόμο της στην πορεία του πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους της.

 

Νέος προπονητής του Πανσερραϊκού ο Ραδής Θεοδωρίδης.

Οι ιθύνοντες του Πανσερραϊκού μετά από αυτή την εξέλιξη βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του Φ.Κοκολιού, ο οποίος ακούει στο όνομα Ραδής Θεοδωρίδης. Ο Δραμινός προπονητής, που έχει διατελέσει ως πρώτος προπονητής στον ΚΑΟΔ και τον Απόλλων Δράμας έρχεται στις Σέρρες με στόχο την ανάκαμψη της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός που είναι και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής έχει επίσης διατελέσει ως βοηθός προπονητή στην Α1 και την Α2 Εθνική κατηγορία στο πλευρό του Τακιανού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr