Κοιτάζει… προς Ηρακλή για ενίσχυση ο Πανσερραϊκός!

Κοιτάζει... προς Ηρακλή για ενίσχυση ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός προετοιμάζεται εντατικά προκειμένου την προσεχή Πέμπτη να μπει στο Δημοτικό γήπεδο(18:00) για την πρώτη του προπόνηση ενόψει της σεζόν 2018/19 και διοίκηση και τεχνικό τιμ είναι σε συνεχής εγρήγορση προκειμένου να ενισχύσουν ποσοτικά και ποιοτικά το ρόστερ.

Έτσι λοιπόν και με δεδομένο πως ο Σάκης Αναστασιάδης γνωρίζει πάρα πολύ καλά το ρόστερ του Ηρακλή, αυτό που ανέβασε πέρυσι την ομάδα στην Football League, καθώς αυτός ουσιαστικά το “έχτισε”, οι “κόκκινοι” παρακολουθούν τις εξελίξεις στον “γηραιό”, εκεί όπου έχει ανοίξει η πόρτα της εξόδου.

Η έλευση του Μυροφορίδη και πολλών νέων μεταγραφών έχει φέρει για την ώρα στην πόρτα εξόδου για την ώρα τους Βασίλη Παπαδόπουλο, Βασίλη Αμαραντίδη,  Κριστιάνο Μεντί και Άγγελο Καραντασιάδη και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ο Σάκης Αναστασιάδης γνωρίζοντας τους παίκτες δεν αποκλείεται να μπορέσει να πείσει κάποιους να μετακομίσουν στις Σέρρες για λογαριασμό των “λιονταριών”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr