Κοινή αφετηρία η Δευτέρα για όλες τις Σερραϊκές ομάδες !

Κοινή αφετηρία η Δευτέρα για όλες τις Σερραϊκές ομάδες !

Η αυριανή ημέρα έχει οριστεί από όλες τις ομάδες για την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Για όλες τις Σερραϊκές πλην του Ορφέα Ν.Σκοπού, ο οποίος ξεκινάει στις 2/9 τότε δηλαδή που έρχονται και οι φοιτητές. Ας δούμε αναλυτικά.

Ίκαροι Σερρών (πρωτάθλημα Γ’Εθνικής)

Την Δευτέρα 19/8 στις 19:00 στο ΔΑΚ Κοιλάδας είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση για την ομάδα του Γιάννη Κακιούζη. Μια νεανική ομάδα, που θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να αποδώσει αυτά που θέλει ο προπονητής της.

Πανσερραϊκός (πρωτάθλημα Γ’Εθνικής)

Την Δευτέρα 19/8 στις 18:30 στο ΔΑΚ Κοιλάδας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Φώτη Κοκολιού. Μια ομάδα με φιλοδοξίες, μεγάλο ρόστερ και χρέος της να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Γ.Σ Σέρρες (πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Την Δευτέρα 19/8 στις 20:00 στο κλειστό της Ομόνοιας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου. Με το παραθυράκι της ανόδου να είναι ακόμη ανοιχτό οι “ταύροι” είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Σε περίπτωση που οι “πράσινοι” παραμείνουν στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Ορφέας Ν.Σκοπού (πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Στις 2/9 θα ξεκινήσει επίσημα την προετοιμασία του ο Ορφέας του Χρήστου Γκαβανόζη. Είναι η κατάλληλη ημερομηνία,καθώς εκείνο το διάστημα θα έρθουν οι φοιτητές στην πόλη μας.

Ρούπελ Σιδηροκάστρου (πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Την Δευτέρα 19/8 στις 20:00 στο κλειστό του Σιδηροκάστρου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Νίκου Κηρύκου. Στόχος της μια πολύ καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι.

Ηράκλεια (πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Την Δευτέρα 19/8 στις 21:15 στο κλειστό της Ηράκλειας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Νίκου Μάντζιου. Με στόχο μια καλύτερη πορεία και την ανάδειξη των ντόπιων νεαρών αθλητών θα πορευθούν οι “κόκκινοι” την νέα χρονιά.

Α.Ε.Σ (πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Την Δευτέρα 19/8 στις 21:15 στο ΔΑΚ Κοιλάδας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Σταύρου Ιωσηφίδη. Μια νεοσύστατη ομάδα με νεαρούς αθλητές, οι οποίοι θα πάρουν χρήσιμες παραστάσεις σε ανδρικό επίπεδο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr