Κοινή αγάπη διαρκείας για τον Πανσερραϊκός B.C και ΑμεΑ

Κοινή αγάπη διαρκείας για τον Πανσερραϊκός B.C και ΑμεΑ

Τα Τμήματα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών και ΑμεΑ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, σας προσκαλούν στη συνέντευξη τύπου που θα λάβει χώρα στο «Volta Bar» αύριο Τετάρτη 03.10.2018 και ώρα 19:00 με θέμα: «Κυκλοφορία κοινού εισιτηρίου διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019».

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν αθλητές, προπονητές και παράγοντες της διοίκησης των δύο τμημάτων και του Ερασιτέχνη, καθώς και εκπρόσωποι οργανωμένων φιλάθλων των «λιονταριών». Την παρουσίαση θα κάνει ο κ. Γιώργος Λεόνωφ ραδιοφωνικός παραγωγός του “Αθλητικού Metropolis 97,2Fm”.

Οι δύο ομάδες που ξεκίνησαν ταυτόχρονα πέρυσι την προσπάθειά τους, καλούν όλους τους Σερραίους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο, να παρακολουθήσουν το μπασκετικό θέαμα και να υποστηρίξουν τα δικά τους παιδιά! Μέρος του συμβολικού αντίτιμου του κάθε εισιτηρίου διαρκείας προορίζεται για την αγορά αθλητικού αμαξιδίου.

Οι εταιρείες «ACS Σερρών», «Τaxi ΕΡΜΗΣ 50000», «Volta Bar» και «Κρι Κρι» στηρίζουν ήδη έμπρακτα την προσπάθειά αυτή!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr