Κλειστή η “πρώτη” του Πανσερραϊκού! Τη Δευτέρα με κόσμο…

Κλειστή η "πρώτη" του Πανσερραϊκού! Τη Δευτέρα με κόσμο...

Κεκλεισμένων των θυρών και… ανεπίσημα θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης η πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού ενόψει της σεζόν 2018-19, καθώς οι “κόκκινοι” θέλουν να είναι όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα έτοιμοι σε όλους τους τομείς πριν “συστηθούν” στους Σερραίους φιλάθλους.

Αυτό αναμένεται να γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει και εκείνη την ημέρα θα γίνει κάλεσμα για ένα ζεστό χειροκρότημα και μια ώθηση στα “λιοντάρια” που για ακόμη ένα καλοκαίρι παρά το μαρτύριο έμειναν όρθια.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές τις πρώτες ημέρες ο Σάκης Αναστασιάδης αναμένεται να έχει στην διάθεση του 24 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων και των παικτών της Κ20 για τους οποίους σε δεύτερο χρόνο θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να γίνουν και κάποιες δοκιμές.

Θυμίζουμε πως ο Πανσερραϊκός στις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις έχει συμφωνήσει με τους Γιώργο Παπαβασιλείου, Άγγελο Κούτλα, Γιάννη Νέδο, Χρήστο Γιαννακίδη, Θωμά Μακούση και Στέφανο Πέτρου και σίγουρα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν αρκετές ακόμη υποθέσεις που είναι υπό συζήτηση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr