“Κλείδωσε” για 12 Μαρτίου ο τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σ!

"Κλείδωσε" για 12 Μαρτίου ο τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σ!

Ακολουθώντας την οδό της… λογικής και εφαρμόζοντας όσα η ίδια υποστήριζε πέρυσι τέτοια εποχή, η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.Σερρών έπειτα και από επαφή με τις δύο φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου, την Ελπίς Σκουτάρεως και την Δόξα Λιθοτόπου, πήρε την απόφαση να διοργανώσει το ματς που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ημέρα Κυριακή και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου. 

 

Με στόχο να διεξαχθεί ένα ματς-γιορτή για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε πρέπει να είναι ο τελικός Κυπέλλου, η Ε.Π.Σ.Σ θέλει να φέρει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο κόσμο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και υπάρχει πλάνο να διεξαχθούν το Σάββατο(11/3) τα παιχνίδια της Επίλεκτης και της Ανώτερης κατηγορίας, ενώ όλα τα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας θα μετατεθούν μία εβδομάδα αργότερα.

 

Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σ γηπεδούχος στον τελικό αναδείχθηκε η Δόξα Λιθοτόπου που παίρνει τον πάγκο και τα αποδυτήρια του Πανσερραϊκού, ενώ για τους φιλάθλους της αναλογεί η Θύρα 4 και από την άλλη η Ελπίς Σκουτάρεως παίρνει τον πάγκο και τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, ενώ οι φίλοι της θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την Θύρα 2.

 

Μάλιστα η Ένωση σκοπεύει να ετοιμάσει και τηλεοπτικό σποτ για τον τελικό προκειμένου να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο και να προωθήσει το προϊόν της, ενώ στην Θύρα 1 του Δημοτικού γηπέδου που ήταν πάντοτε άδεια θα φιλοξενηθούν παιδιά από ακαδημίες και δημοτικά σχολεία.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr