Κλείνουν οι θέσεις στα guard στους Ίκαρους, που ανακοίνωσαν τον Παρχαρίδη !

Κλείνουν οι θέσεις στα guard στους Ίκαρους, που ανακοίνωσαν τον Παρχαρίδη !

Την 4η τους μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσαν οι Ίκαροι, οι οποίοι απέκτησαν τον 25χρονο small forward Σάββα Παρχαρίδη. Έπειτα από μια διετία με την φανέλα του Πανσερραϊκού, όπου και συνέβαλε στην άνοδο στην Γ’Εθνική επιστρέφει στην ομάδα, όπου αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ρούπελ Σιδηροκάστρου και Μακεδονικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Α.Ο.Κ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ STIHL – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο.Κ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ STIHL ανακοινώνει την τέταρτη του μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του 25χρονου small forward, Σάββα Παρχαρίδη και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής (sf, 1,91 μ.) επιστρέφει στην ομάδα μας μετά την αγωνιστική περίοδο 2016-17, όπου και συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στην Β’Εθνική κατηγορία. Αφού αποτέλεσε βασικό μέλος του Πανσερραϊκού την προηγούμενη διετία και βοήθησε σημαντικά στην άνοδο στην ΓΈθνική κατηγορία, προστίθεται στο “κυανοκίτρινο” ρόστερ με σκοπό να συμβάλει και αυτός ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Καλώς ήρθες Σάββα !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr