Κλείνει το ρόστερ του Πανσερραϊκού με τις προσθήκες Τσόπελα-Κρητικού & την αποχώρηση Τσάπαρη!

Κλείνει το ρόστερ του Πανσερραϊκού με τις προσθήκες Τσόπελα-Κρητικού & την αποχώρηση Τσάπαρη!

Ο Πανσερραϊκός έχει στρέψει πλέον την προσοχή του, στο καθαρά «αγωνιστικό» κομμάτι της ομάδας… κι ας μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση απο την ένωση SL2/FL για την προκήρυξη και την έναρξη του πρωταθλήματος. Η διοίκηση των «κόκκινων», σε συνεργασία, με τον τεχνικό Διευθυντή Απόστολο Λιβανό, προχώρησαν στις τελευταίες κινήσεις, αφού πρώτα δόθηκε η συναίνεση και απο το νέο προπονητή της ομάδας Πέτρο Στοΐλα.

Η οριστική(;) κατηγορία της Football League, αλλά και η έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής (ένας ή δυο όμιλοι) φέρνουν αλλαγές και στο ρόστερ της ομάδας, αφού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές διαφόρων εθνικοτήτων (άλλη άγνοια απο την λίγκα, οι ομάδες πάνε στα χαμένα, χωρίς να γνωρίζουν πόσοι ξένοι, πόσοι κοινοτικοί και με ποιον τρόπο επιτρέπονται), ενώ και το θέμα των νεαρών ή των παικτών που θα πλαισιώσουν τους βασικούς είναι στο προσκήνιο.

Τα δεδομένα

Μέχρι στιγμής, η ανάγκη να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Σοφιανός, Κιουσεκτσίδης και Γιαννακίδης, μεταφράστηκε στον δανεισμό τους στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και την Γ΄Εθνική, με το επιτελείο των «κόκκινων» να τους παρακολουθεί στενά, αφού υπολογίζει σε αυτούς τα επόμενα χρόνια.

Οι αποχωρήσεις επίσης των Χατζηχρήστου, Θεοδωρίδη, Ν. Διγκόζη, Ντιαλό πριν καιρό, προέκυψαν, αφού διαπιστώθηκαν οι έξτρα ανάγκες της ομάδας και οτι θα πορευτεί στην FL επόμενως επιλέχτηκαν διαφορετικές λύσεις για να πλαισιώσουν, τον βασικό κορμό των παικτών. Επίσης η φυγή των Αναστασόπουλου, Τσάπαρη τελευταία, προέκυψε και δεν επιδιώχτηκε, όπως μαθαίνουμε.

Κλείνει το ρόστερ;

Όπως όλα δείχνουν, η ομάδα δείχνει υπερπλήρης για να πετύχει τον σκοπό της και την φετινή χρονιά, με τις προσθήκες των έμπειρων, Κρητικό και Τσόπελα, στα χαφ και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, να ολοκληρώνει τις επιλογές προπονητικού επιτελείου και διοίκησης. Σημαντική είναι και η άποψη του νέου coach, με τον κ. Στοΐλα να έχει λίγο χρόνο ακόμα έως τις 5 ή τις 16 Οκτωβρίου που κλείνουν οι μεταγραφές και για τους ελεύθερους παίκτες ή αρχές Νοεμβρίου για τις περιπτώσεις των Ελλήνων με ερασιτεχνικό δελτίο.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Γιώργου Γεωργιάδη στο ρόστερ, αφού έχει γεφυρωθεί η όποια απόσταση υπήρχε το καλοκαίρι, ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός φέρελπις Ξανθιώτης Γράβας. Και μένουν οι νέες εισηγήσεις εαν υπάρξουν, με βάση και τις αλλαγές που ίσως απαιτηθούν απο την λίγκα και την χρησιμοποίηση των ξένων παικτών. Θυμίζουμε οτι ο Πανσερραϊκός έχει δυο Αργεντίνους με κοινοτικό διαβατήριο Κόντσι και Ματέα, τους Νταλα Κόστα και Πίντο που λογίζονται ως ξένοι, όπως και ο Ολαϊτάν με τον Ώμο, που σε λίγες μέρες όμως, αναμένεται να πάρει Ελληνική υπηκοότητα.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr