Κλείνει πάρκα πλατείες και υπαίθριους αθλητικούς χώρους ο Δήμος-Δείτε εικόνες του SSN

Κλείνει πάρκα πλατείες και υπαίθριους αθλητικούς χώρους ο Δήμος-Δείτε εικόνες του SSN

Μετά και το δεύτερο κρούσμα του κορωναϊού στο νομό Σερρών και πρώτο στην πόλη με έναν 66χρονο άντρα να νοσεί και να μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη, ο Δημάρχος Σερραίων κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, αποφάσισε και κοινοποίησε και στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook οτι:

Η αναστολή λειτουργίας και η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ στους ανοιχτούς δημόσιους χώρους, πάρκα και πλατείες, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Σερρών καθώς και στους χώρους της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων , Κοιλάδας Αγίας Βαρβάρας και του Αθλητικού Πάρκου Ομονοίας, με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών έναντι του κορωνοϊού.

Ήδη η απόφαση έχει γνωστοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και στην Δημοτική αστυνομία για την άμεση εφαρμογή της.

Είναι μια απόφαση προς την σωστή κατεύθυνση, εφόσον συνεχίζει ο κόσμος να συνωστίζεται μαζικά στους υπαίθριους χώρους των Σερρών. Ο Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Γιάννης Δεσποτίδης μαζί με τον Δήμαρχο είχαν σφραγίσει και απολυμάνει κάθε κλειστό αθλητικό χώρο εδώ και αρκετές ημέρες και φυσικά είχαν κλειδώσει οτι κλειδώνεται…

Να διευκρινίσουμε χωρίς υπερβολή, οτι είναι άλλο να ασκείσαι ατομικά για μικρό χρονικό διάστημα κάτι που επιτρέπεται ακόμα και σε χώρες με αυστηρά περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας όπως στην Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία και άλλο να κάνεις πικ-νικ, ομαδικές προπονήσεις και να παίζεις «μονάκια» με φίλους για να περάσει ο χρόνος, την στιγμή που θα έπρεπε να είναι όλοι σπίτια τους, για να περάσει αυτό το μαρτύριο μια ώρα αρχύτερα και να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα μας, εάν φυσικά αυτό μπορέσει να συμβεί ξανά.

Το ”SSN” βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα σημεία που καταφεύγει μαζικά ο Σερραϊκός πληθυσμός χωρίς όμως να καταγράψει υπερβολές…βέβαια προσέχουμε για να έχουμε!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr