Κλείνει για 20 ημέρες το Δημοτικό γήπεδο! “Ευχαριστώ” σε Δήμο & Σκούταρι

Κλείνει για 20 ημέρες το Δημοτικό γήπεδο! "Ευχαριστώ" σε Δήμο & Σκούταρι

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προς τον Δήμο, τον ΟΠΑΚΠΑ και τον πρόεδρο του Μ.Χατζημαργαρίτη, όπως και την Ελπίδα Σκουτάρεως, καθώς όπως κάνει γνωστό το Δημοτικό γήπεδο θα κλείσει για περίπου 20 ημέρες προκειμένου να γίνουν βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι και αλλιώς το επόμενο εντός έδρας ματς των “λιονταριών” μετά από αυτό με τον Άρη είναι στις 4/3 κόντρα στον Παναιγιάλειο, αφού ακολουθούν αυτά σε Δόξα Δράμας και ΟΦΗ. Επίσης προφανώς θα αλλάξει έδρα και το ματς Ελπίς Σκουτάρεως-Δόξα Προσκυνητών που ήταν προγραμματισμένο για τις 25/02.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σερρών και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη, το ΔΣ της Ελπίδας Σκουτάρεως και τον κ. Κωνσταντίνο Νταούδη για την αλλαγή έδρας στην οποία προέβησαν για το εντός έδρας παιχνίδι τους το οποίο ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών στις 25/2,προκειμένου να κλείσει το γήπεδο από τις 11/2/18 μέχρι 3/3/18 ώστε να προβούμε σε βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του(χλοοτάπητας) ώστε να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούμε”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr