Κλείνει για επανασπορά το Δημοτικό γήπεδο!

Κλείνει για επανασπορά το Δημοτικό γήπεδο!

Όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών είδαν την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος και όσοι παρακολούθησαν από την τηλεόραση το ματς με τον Εργοτέλη είχαν την “τύχη” να δούνε και την εικόνα που βγαίνει προς τον έξω κόσμο από αυτόν και σίγουρα ήταν απογοητευτική. Αυτοί βέβαια που το βίωσαν καλύτερα ήταν οι ποδοσφαιριστές που είδαν την προσπάθεια τους να δυσκολεύει πολύ, καθώς σε πολλά σημεία η μπάλα έκανε γκελ, δεν μπορούσαν να πατήσουν καλά και γενικότερα τίποτα δεν θύμιζε το… χαλί των περασμένων χρόνων.

Για αυτό λοιπόν και όπως ενημέρωσε ο ΟΠΑΚΠΑ, το Δημοτικό γήπεδο από αύριο κλείνει προκειμένου να γίνει επανασπορά στον αγωνιστικό χώρο και εκτιμάται ότι σε περίπου 20 ημέρες με τις εργασίες συντήρησης η εικόνα θα είναι εντελώς διαφορετική.

Βέβαια μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να καθυστερεί και να υπάρχει περιθώριο χρόνου, ωστόσο η Ελπίς Σκουτάρεως που 1 Οκτωβρίου έχει εντός έδρας αγώνα λογικά θα χρειαστεί να μετακομίσει προσωρινά κάπου άλλου.

Δείτε εικόνες του αγωνιστικού χώρου από την τηλεοπτική μετάδοση:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr