“Κλείδωσε” την 4άδα ο Ορφέας με την νίκη του απέναντι στο Ρούπελ !

"Κλείδωσε" την 4άδα ο Ορφέας με την νίκη του απέναντι στο Ρούπελ !

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ  78-56  ΡΟΥΠΕΛ

 

Το σημαντικότερο του βήμα για την κατάληψη της 4ης θέσης έκανε ο Ορφέας, ο οποίος κέρδισε εύκολα το -γεμάτο ελλείψεις- Ρούπελ και ανέβασε το ρεκόρ του στο 14-5. Οι γηπεδούχοι όντας σαφώς ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού εξασφάλισαν το ροζ φύλλο αγώνος, απέναντι σε ένα Ρούπελ που αγωνίστηκε με μεγάλη λειψανδρία στα guards (απουσίασαν Παπαδόπουλος,Στάσας, Χαραλαμπίδης,Ιωαννίδης,Ψαρράς).

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον Ορφέα να προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά το Ρούπελ να είναι κοντά και να προσπερνάει στην πορεία (24-25 στο 14′). Οι παίχτες του Γκαβανόζη ανέβασαν ρυθμό και με ένα καλό φίνις έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +9 (40-31).

Στη 3η περίοδο, οι “ασπρόμαυροι” συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και ξέφυγαν ακόμη περισσότερο με το Ρούπελ να μην βρίσκει λύσεις και να αδυνατεί να περιορίσει τους γηπεδούχους. Το 61-46 στο 30′ έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στην συνέχεια της αναμέτρησης, που βρήκε τους Σκοπινούς να πανηγυρίζουν ακόμη μια νίκη έχοντας για κορυφαίο τον Λουλούδη και για συμπαραστάτες του τους Δροσινό και Καλαντίδη. Πεχλιβάνος και Γιαννάτος διακρίθηκαν από πλευράς Ρούπελ, που αν δεν είχε σημαντικές ελλείψεις ίσως ήταν περισσότερο ανταγωνιστικό.

 Τα δεκάλεπτα: 20-17,40-31,61-46,78-56.

Ορφέας Ν.Σκοπού (Γκαβανόζης): Λουλούδης 26(2),Καραμπατζάκης 3(1),Παπαστεργίου 9(2), Δροσινός 15(3),Επαμεινώνδας,Δάγκουλας 3(1),Θεοδωρόπουλος 6(1),Θεοφανίδης,Καλαντίδης 11, Γιοβάνης,Κοτόπουλος 2,Δούμας 3(1).

Ρούπελ (Κηρύκος): Μπαζτέκας 5,Καμπέρης,Αναστασιάδης,Κεσέογλου 1,Τσίντσιος,Γιαννάτος 14(1), Πολεμαρχάκης 6,Τάσκος 9,Πεχλιβάνος 17,Χριστοφορίδης 4.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr