Κλήρωση “βουνό” για την Εθνική Ομάδα, αν περάσει στους Ολυμπιακούς αγώνες !

Κλήρωση "βουνό" για την Εθνική Ομάδα, αν περάσει στους Ολυμπιακούς αγώνες !

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της FIBA για τους ομίλους των Ολυμπιακών αγώνων, που θα διεξαχθούν στην Ιαπωνία το προσεχές καλοκαίρι (25/7-7/8/2021). Η Επίσημη Αγαπημένη εφόσον προκριθεί από το Προολυμπιακό τουρνουά θα έχει να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερα δύσκολη πρόκληση. Αυτό, γιατί θα βρίσκεται σε όμιλο με ΗΠΑ, Γαλλία και Ιράν.

Δείτε τα Γκρουπ:

Α’ ΓΚΡΟΥΠ

ΗΠΑ

Γαλλία

Νικητής στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά

Ιράν

Β’ ΓΚΡΟΥΠ

Αυστραλία

Νικητής στο Προολυμπιακό τουρνουά στο Βελιγραδίου

Νικητής τουρνουά Σπλιτ

Νιγηρία

Γ’ ΓΚΡΟΥΠ

Ισπανία

Αργεντινή

Νικητής στο Προολυμπιακό τουρνουά της Λιθουανίας

Ιαπωνία

Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση είναι οι Νιγηρία, Αργεντινή, ΗΠΑ, Ιράν, Ιαπωνία, Γαλλία, Ισπανία και η Αυστραλία. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις θα προκύψουν από τους νικητές στα τέσσερα τουρνουά σε Βικτόρια, Σπλιτ, Κάουνας και Βελιγράδι.

Η Εθνική μας θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση Καναδά και Κίνας (29/6 – 4/7) και εν συνεχεία να κερδίσει και Τουρκία, Τσεχία ή Ουρουγουάη στα ημιτελικά και στον τελικό για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ ιδιαίτερα δύσκολο φαντάζει το ενδεχόμενο τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να ενισχύσουν την Εθνική στην πρώτη προσπάθεια, αφού δεν θα έχουν τελειώσει τις υποχρεώσεις του  με Μπακς και Λέικερς.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr