Κλήθηκε στην Εθνική από τον Σκίμπε ο Κώστας Τσιμίκας!

Κλήθηκε στην Εθνική από τον Σκίμπε ο Κώστας Τσιμίκας!

Ο Κώστας Τσίμικας έχει κάνει αν μη τι άλλο ιδανικό ξεκίνημα σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετρώντας 10 συμμετοχές ως βασικός και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση και η δικαίωση ήρθε από τον Μίκαελ Σκίμπε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τον 22χρονο Σερραίο αριστερό μπακ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα ματς με Ουγγαρία(12/10) και Φινλανδία(15/10) και έτσι ο Τσιμίκας θα έχει την ευκαιρία να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο σε επίπεδο ανδρών.

Αντιθέτως σε σχέση με τα προηγούμενα ματς δεν είναι στην αποστολή ο έτερος Σερραίος του Ολυμπιακού Ανδρέας Γιαννιώτης.

Αναλυτικά οι επιλογές του κ. Σκίμπε για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής:

Ορέστης Καρνέζης, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Γιώργος Τζαβέλλας, Μάριος Οικονόμου, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Αλέξανδρος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Τάσος Μπακασέτας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Ευθύμης Κουλούρης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr