Κιρκινέζης ο “τελευταίος” στον Πανσερραϊκό BC !

Κιρκινέζης ο "τελευταίος" στον Πανσερραϊκό BC !

Δυο ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν ο Πανσερραϊκός BC ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου playmaker,Νίκου Κιρκινέζη. Οι “κόκκινοι” τα είχαν βρει εδώ και καιρό με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή,αλλά σήμερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση. Αυτή ήταν και η τελευταία προσθήκη για τα “λιοντάρια”, τα οποία θέλουν να είναι γεμάτα σε όλες τις θέσεις.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Δύο μόλις ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις με την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού αθλητή που θα τον ενισχύσει στη γραμμή της περιφέρειας! 
 
Ο Νίκος Κιρκινέζης (18 ετών , 1.78μ., Point guard) αποκτήθηκε από την ομάδα της Χίου Φ.Ο. Βροντάδων, αφού εγκαταστάθηκε στην πόλη μας για να φοιτήσει στο Τμήμα ΤΕΦΑΑ. 
 
Ο καλαθοσφαιριστής αυτός ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο για τα οργανωτικά προσόντα και την ταχύτητά του, ενώ στα πρωταθλήματα των παίδων και εφήβων που αγωνίστηκε τα προηγούμενα πέντε χρόνια διακρίθηκε και για την έφεσή του στο σκοράρισμα, αφού τρεις φορές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ μεταξύ όλων των συναθλητών του. 
 
Με τα προσόντα αυτά κατάφερε να κληθεί πέρυσι στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας Εφήβων.
 
Καλωσόρισες Νίκο στη μεγάλη οικογένεια των «λιονταριών»! 
 
Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής για να ζήσεις με την ομάδα μας όλο το «ταξίδι» που ξεκινάει προσεχώς!».
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr