Κηρύκος: “Ποντάρω” στο βάθος πάγκου της Μπαρτσελόνα !

Κηρύκος: "Ποντάρω" στο βάθος πάγκου της Μπαρτσελόνα !

Η μεγάλη μάχη πλησιάζει και το SSN συγκεντρώνει διάφορες προβλέψεις με τις προχθεσινές να επιβεβαιώνονται ως προς τα ημιτελικά. Αυτή την φορά πήραμε ένα μικρό σχόλιο από τον προπονητή του Ρούπελ Σιδηροκάστρου, Νίκου Κηρύκου, ο οποίος βλέπει την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague για 3η φορά στην ιστορία της.

 

Θεωρώ πως το μεγαλύτερο βάθος του πάγκου της Μπαρτσελόνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού. Φυσικά, η συμμετοχή του Καλάθη μπορεί να αλλάξει τα πάντα, καθώς πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο playmaker που ξέρει από τέτοιες καταστάσεις. Από την άλλη, βέβαια βρίσκεται η εξαιρετική Εφές με το πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τους δυο και πιστεύω πως και οι δυο αξίζουν αυτό τον τελικό με βάση την πορεία τους. Θα περιμένουμε με αγωνία μέχρι το βράδυ για ένα εξαιρετικό παιχνίδι, που θεωρώ ότι θα έχει πολλές ανατροπές.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr