Κεχλιμπάρης και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Πανσουλιακού!

Κεχλιμπάρης και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Πανσουλιακού!

Ο Πανσουλιακός είναι από τις ελάχιστες ομάδες στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια  που εμπιστεύεται και στηρίζει τον προπονητή που έχει επιλέξει για παραπάνω από μία σεζόν και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Γιώργου Κεχλιμπάρη, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα παραμείνει για 3η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των “πορτοκαλί”.

Έτσι κι αλλιώς η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη με την ομάδα να φτάνει στον τελικό Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σερρών έχοντας αποκλείσει και ομάδα Γ΄ Εθνικής στον δρόμο της, ενώ ταυτόχρονα μπήκε και στα play off της Επίλεκτης, αναδεικνύοντας παράλληλα και αρκετά νεαρά παιδιά.

Με στόχο λοιπόν να συνεχιστεί αυτή η καλή δουλειά ο Γιώργος Κεχλιμπάρης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Ζαφειρίου και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός με ανανεώσεις συνεργασιών και μεταγραφές.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr