Κεφαλάς, Σαφούρης & Σάκκος στους πίνακες της Γ΄Εθνικής | Εθνικός εκπαιδευτής ο Φωτιάδης

Κεφαλάς, Σαφούρης & Σάκκος στους πίνακες της Γ΄Εθνικής | Εθνικός εκπαιδευτής ο Φωτιάδης

Τα ευχάριστα νέα για την Σερραϊκή διαιτησία συνεχίζονται καθώς μετά την ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ των νέων Πινάκων διαιτησίας, την Τρίτη 30/10, οι Σερραίοι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί αυξήθηκαν κατά τρεις!

Στον πίνακα των αξιολογημένων βοηθών Γ΄εθνικής ανήκει πλέον ο Σάκκος Μιχαήλ, ενώ στο πίνακα των “Διαιτητών Προχωρημένου Σταδίου”, δηλαδή εν δυνάμει Γ΄εθνικής, ανήκουν οι Κεφαλάς Δημήτριος και Σαφούρης Κων/νος.

Αναμφισβήτητα μία ακόμη επιτυχία της Σερραϊκής διαιτησίας και της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών καθώς δείχνει να πιάνει τόπο η προσπάθεια των τελευταίων ετών για την ένταξη νέων και εξελίξιμων Σερραίων διαιτητών και βοηθών στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πλέον η Σερραϊκή διαιτησία εκπροσωπείτε στις 3 κατηγορίες αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών από τους:

Σάββας Νικόλαος – Βοηθός Super League

Τζουμαλάκης Απόστολος – Διαιτητής Football League

Κρυωνάς Χρήστος – Βοηθός Football League

Στόλης Διονύσιος – Διαιτητής Γ΄κατηγορίας

Χαψάς Ηλίας – Διαιτητής Γ΄κατηγορίας

Κεφαλάς Δημήτριος – Διαιτητής “προχωρημένου σταδίου” Γ΄κατηγορίας

Σαφούρης Κων/νος – Διαιτητής “προχωρημένου σταδίου” Γ΄κατηγορίας

Αναστασιάδης Αχιλλέας – Βοηθός Γ΄κατηγορίας

Σάκκος Μιχαήλ – Βοηθός Γ΄κατηγορίας

SANYO DIGITAL CAMERA

Παράλληλα το μέλος της Επιτροπής Ορισμού της ΕΠΣΣ και υπεύθυνος εκπαίδευσης, Φωτιάδης Γεώργιος, αναβαθμίστηκε σε Εθνικό Εκπαιδευτή Διαιτησίας και πλέον ανήκει στον πίνακα των 73+5 εθνικών εκπαιδευτών οι οποίοι μπορούν να διδάξουν σε εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις άλλων ΕΔ/ΕΠΣ, να τοποθετηθούν ως παρατηρητές σε γραπτές εξετάσεις νέων διαιτητών και να διδάξουν ακόμη και στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ εφόσον κληθούν.

Τα σταθερά βήματα ανάπτυξης και εξέλιξης της Σερραϊκής διαιτησίας τόνισε και η ΕΠΣΣ μέσα από την ανακοίνωση της:

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την αναβάθμιση του Φωτιάδη Γεωργίου ως Εθνικό Εκπαιδευτή Διαιτησίας καθώς και των διαιτητών Σαφούρη Κωνσταντίνου και Κεφαλά Δημητρίου όπως επίσης και του βοηθού διαιτητή Σάκκου Μιχαήλ, οι οποίοι αξιολογήθηκαν θετικά για την Γ’ Εθνική.
Ευχόμαστε όλοι να τιμήσουν την νέα θέση τους και να γίνουν παραδείγματα προς μίμηση για τους άλλους διαιτητές”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr