Κερδίζουν στο ΔΑΚ και ελπίζουν… ή χάνουν και χάνονται οι Ίκαροι κόντρα στα Φάρσαλα!

Κερδίζουν στο ΔΑΚ και ελπίζουν... ή χάνουν και χάνονται οι Ίκαροι κόντρα στα Φάρσαλα!

Οι Ίκαροι που παλεύουν εδώ και καιρό να ξεκολλήσουν απο την πρότελευταια θέση της βαθμολογίας στην Β΄ Εθνική, αντιμετωπίζουν σήμερα στις 17:00 στο ΔΑΚ Σερρών τον Γ.Σ. Φαρσάλων με μοναδικό σκοπό τη νίκη…Ένα αποτέλεσμα που εκλείπει φέτος απο τους Ικάρους, που είχαν μάθει αλλιώς τα προηγούμενα χρόνια κάνοντας πορείες πρωταθλητισμού, με διαφορετικά βέβαια πρόσωπα, τόσο σε παίκτες, όσο και σε προπονητές. Φέτος το κάθε ματς είναι κρίσιμο και επιβάλλεται η σημερινή νίκη, εάν το σύνολο του Κώστα Σίσκου φανεί συγκεντρωμένο και τελειώσει επιτέλους την δουλειά… στο παρκέ!

Τα Φάρσαλα βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας και με 3 νίκες στα εναπομείναντα 8 ματς θα έχουν καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή… Επομένως δεν καίγονται για τη νίκη, όπως λέμε δημοσιογραφικά. Βέβαια κι άλλες ομάδες δεν καίγονταν για τη νίκη, αλλά οι φετινοί Ίκαροι, έκαναν πολλά δώρα στους αντιπάλους τους και τώρα καλούνται να βγάλουν «τα κάστανα απο την φωτιά με γυμνά χέρια».

Οι «κυανοκίτρινοι», παίζουν χρόνια μαζί και γνωρίζουν πως είναι να καίγεσαι για τη νίκη, έστω και για εκ διαμέτρου αντίθετο στόχο, όπως η άνοδος. Επομένως, πρέπει στα εντός έδρας παιχνίδια, να μην χαριστούν σε κανέναν αντίπαλο από εδώ και πέρα, φροντίζοντας, να κάνουν το 5/8 τουλάχιστον, για να σωθούν. Με εμφανίσεις, όμως όπως της προηγούμενης εβδομάδας, κόντρα στον Λαγκάδα, κανείς απο του φίλους του Σερραϊκού μπάσκετ, δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος, οτι και του χρόνου θα έχουμε εκπρόσωπο στην Β΄Εθνική.

Επομένως, η ορμή και το πάθος των παικτών, πρέπει να βρεθεί και να σπρώξει το κοινό, που αποδεδειγμένα, υποστηρίζει στενά τους Ικαρούς τα τελευταία χρόνια και ζητά ακόμα μια σεζόν σε υψηλό επίπεδο!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr