Κερδίζουν στα Φάρσαλα και αλλάζουν επίπεδο οι Ίκαροι!

Κερδίζουν στα Φάρσαλα και αλλάζουν επίπεδο οι Ίκαροι!

Με το πόδι στο γκάζι… όχι μόνο από τη νίκη επι του Ερμή αλλά και από τις δυο υπερπροσπάθειες κόντρα σε Ανατόλια και Μαχητές κι ας μην στέφτηκαν με επιτυχία στο φινάλε! Άλλωστε στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα… είτε έχεις ευθύνη, είτε όχι… σημασία έχει να προσπαθήσεις! Και οι παίκτες με το staff των Ικάρων στα τρία τελευταία παιχνίδια κατάφεραν να αποδείξουν στους εαυτούς τους, ότι μπορούν να αλλάξουν επίπεδο, απλά χρειάζεται υπομονή!

Ο αγώνας κόντρα στα Φάρσαλα δεν θα είναι καθόλου εύκολος, οι Θεσσαλοί φέτος έχουν πιο γεμάτη ομάδα στο ράστερ, και κουβαλούν ως σωματείο την περσινή εμπειρία της Β΄ Εθνικής.  Οι Δέσπος, Γκιουλέκας και Αναγνωστόπουλος, αποτελούν τους «δεινόσαυρους» των Φαρσάλων με τα θετικά και τα αρνητικά τους! Μόνοι τους μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε ομάδα και φέτος έχουν αποδείξει με το εως τώρα 4-3 στο ranking ότι έχουν ομάδα για παραπάνω από την 8αδα και αξιοποιούν τις ευκαιρίες και εκτός ΔΑΚ Φαρσάλων, που πέρυσι αποτέλεσε πραγματική έδρα-φωτιά.

Οι «κυανοκίτρινοι» με τον Γιάννη Κακιούζη οδηγό μέσα στην ρακέτα, τον Γεωργιανό με την μπαγκέτα του ρυθμού ανά χείρας και τον Καραμπέκη-μπομπέρ στην περιφέρεια, περιμένουν άξιους συμπαραστάτες, τους συμπαίκτες τους, ανεξαρτήτως εμπειρίας και ηλικίας. Διότι αυτό που ξεκίνησε πέρυσι σιγά-σιγά ο coach Ποργιόπουλος, έχει καταφέρει ο Κώστας Σίσκος να το εξελίξει σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, για την Σερραϊκή ομάδα. Ο X-Factor των Ικάρων είναι οι πόντοι από τον πάγκο, οι πόντοι από τον Δαλαγκόζη, τον Σιδερίδη, τον Κάτο και όποιον ακόμα «μικρό» προκύψει στην συνέχεια.

Το ματς στα Φάρσαλα δεν έχει κάποιο επίσημο διακύβευμα, όμως είναι κομβικό για την μετέπειτα πορεία των Ικάρων. Κερδίζεις σε μια δύσκολη έδρα, που θα περάσουν ελάχιστοι… κερδίζεις παίκτες που έχουν παίξει άπειρο μπάσκετ, κερδίζεις για την φανέλα σου, την υστεροφημία σου, για τα βήματα στο μέλλον και για την ίδια την προσωπικότητα των παικτών, που θα δηλώσουν ότι ΚΑΙ φέτος οι Ίκαροι πάνε για μεγάλα πράγματα! Ακόμα κι αν προσπαθήσεις αλλά χάσεις, μπορείς να κερδίσεις κάτι από τα παραπάνω και να διεκδικήσεις την αλλαγή επίπεδου σε επόμενο ματς. Η διαφορά του καλού από τον καλύτερο όμως, διαφέρει στην προσαρμογή σε  συγκεκριμένες συνθήκες!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr