Κερδίζει χρόνο με τα αποτελέσματα του ο Πανσερραϊκός!

Κερδίζει χρόνο με τα αποτελέσματα του ο Πανσερραϊκός!

Πριν μερικά χρόνια… για να τα θυμόμαστε κι αυτά, στα πραγματικά δύσκολα των «κόκκινων» στην Γ΄ Εθνική, που το ‘SSN’ στάθηκε πραγματικά κοντά στον Πανσερραϊκό, με αποστολές, κείμενα, βίντεο αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές, έγραφα συνεχώς, ότι δεν έχει καμιά σημασία το τι μπάλα παίζεις παρά μόνο να νικάς, για να ξεφύγεις από τον «βούρκο» που σε περιβάλει.

 

Στην Football League όσο μέτριο ή κακό –φέτος κυρίως- να είναι το επίπεδο, οι συνθήκες είναι διαφορετικές, η άνοδος ή ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός και ένα κάλο πλασάρισμα μετράει. Άρα έχεις ανάγκη το κάλο ποδόσφαιρο για πολλούς και διάφορους λόγους. Στην FL αν θέλεις να ξεφύγεις από την μετριότητα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές ομάδες χωρίς λόγο 18(!), χωρίς ενδιαφέρον και κίνητρο μέσω playoffs (!) που αν δεν είσαι στην δυάδα ανόδου, είσαι αόρατος, χρειάζεσαι συνδυασμό εμφανίσεων και αποτελεσμάτων για να δείξεις κάτι.

 

Όποιος αποτυπώσει καλά, τις δυο παραπάνω παραγράφους θα καταλάβει  την πικρία μας για τις εμφανίσεις των δυο πρώτων αγώνων. Ενώ κι εμείς με την σειρά μας βάζουμε στην εξίσωση, αυτό που συνέβη στο τρίτο ματς και έχει να κάνει με τον χρόνο. Από την ίδια μεριά είμαστε, κι ας μην το παίρνουν χαμπάρι μερικοί, τον ίδιο στόχο έχουμε όλοι, ώστε να είμαστε χαρούμενοι τις τσαγκαροδευτέρες. Γι΄αυτό οι οπαδοί θέλουν καλές μεταγραφές, εμείς κάλο ποδόσφαιρο και η διοίκηση τα πάντα, σε συνδυασμό, για να πορευόμαστε προς τα πάνω.

 

Το αν θα πορευτούμε προς τα πάνω για φέτος δεν το ξέρω αλλά και αυτό δηλωμένο είναι, οπότε δεν με ενοχλεί. Το μόνο που με ενοχλεί και το εννοώ γενικότερα, είναι η αδιαφορία στο χορτάρι. Το να μην είσαι καλός το δέχομαι αλλά το να είσαι αδιάφορος είναι εξοργιστικό. Όπως δέχομαι και το ντεφορμάρισμα για ‘Χ’ λόγους. Όμως κάποια στιγμή τελειώνουν οι δικαιολογίες και πρέπει κάτι να παίξεις.

 

Όλοι πιστεύω συμφωνούμε σε κάτι, στο «παίξε και χάσε». Βέβαια ο Παναγιώτης Διλμπέρης, σε ένα πρόσφατο δημοσιογραφικό πηγαδάκι, μου θύμισε εύστοχα και το «μην παίζεις αλλά κέρδιζε» για συγκεκριμένους λόγους. Διότι ο βασικός στόχος είναι το κάλο ποδόσφαιρο και η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Δηλωμένο και ξεκάθαρο κι αυτό από την ομάδα και από εμάς τουλάχιστον.

 

Και στην παρούσα φάση όντως, αυτός ο μέτριος Πανσερραϊκός, κερδίζει… χρόνο με τα θετικά αποτελέσματα του. Μπορεί να θέλουμε το κάτι παραπάνω αλλά προς το πάρων δεν γίνεται, διότι η ομάδα χτίζεται μέσα από τους επίσημους αγώνες. Και εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το κακό του καθυστερημένου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα. Πόσοι θα περάσουν φέτος μέσα από τα Τρίκαλα; Ελάχιστοι απαντώ και ο Πανσερραϊκός, που μας διέψευσε ευτυχώς, έπιασε το timing που γράψαμε χθες πριν το ματς και πήρε τον πόντο. Που αν δεν ήταν και το σπρωχτο… β΄ ημίχρονο που και αυτό το γράψαμε προχθές, ίσως η απόδραση να ήταν μεγαλύτερη!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr